Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017


Ο ράπερ και ηθοποιός LL Cool J ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «The Ellen DeGeneres Show» και μίλησε με πάθος για την ανάγκη ενότητας στη διχασμένη Αμερική.

Αφού έγραψε πρόσφατα ιστορία, καθώς είναι ο πρώτος καλλιτέχνης hip-hop που θα λάβει τιμητική διάκριση από το Κέντρο Παραστατικών Τεχνών Τζον Φ. Κένεντι, ο τραγουδιστής του «Mama Said Knock You Out» σχολίασε την απόφαση του Προέδρου των ΗΠΑ να απουσιάζει από την τελετή.

Ο ράπερ, όταν έμαθε την απόφαση του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, να μην παραβρεθεί στην τελετή απονομής «σπάζοντας» παράδοση χρόνων, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη χαρά του.

«Είμαι ευτυχής που αποφάσισε να μην παραστεί γιατί θα αποσπούσε την προσοχή και το ενδιαφέρον θα επικεντρωνόταν στο ποιος κάθεται δίπλα σε ποιον... Χαίρομαι που το ενδιαφέρον θα δοθεί στη μουσική», τόνισε.

Ο mr Facebook απαντά στον Τραμπ: Είμαστε πλατφόρμα για όλες τις απόψεις

Ο 49χρονος σταρ του Χόλιγουντ κάλεσε τους Αμερικανούς να γεφυρώσουν τις διαφορές τους και να ξεπεράσουν το σημερινό «παράλογο» πολιτικό κλίμα.

«Το μόνο μέρος, στο οποίο μπορούμε πραγματικά να συνδεθούμε είναι το πνευματικό» σημείωσε.

«Πρέπει να συνδεθούμε σε πνευματικό επίπεδο ως έθνος και να γνωριστούμε ξανά», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζοντας την αίσθηση της ενότητας που αναδύθηκε μετά τα καταστροφικά γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου, ο ράπερ υπενθύμισε στους Αμερικανούς θεατές την προηγούμενη εικόνα τους.

«Κατά κάποιο τρόπο το ξεχάσαμε και μπήκαμε σε μια αντάρτικη προσέγγιση στην πολιτική» συνέχισε.

«Κι αυτό το χάσμα που δημιουργήθηκε είναι πραγματικά παράλογο, επειδή είμαστε μία χώρα και ξέρετε ότι, εάν κάποιες ξένες μπότες πατήσουν στο έδαφος θα εκπλαγείτε πόσο γρήγορα θα είμαστε και πάλι φίλοι».

Ο LL Cool J συμπλήρωσε: «Αλλά πρέπει απλά να θυμόμαστε ότι αυτή είναι μια χώρα και η διαφορά μεταξύ της Αμερικής και πολλών άλλων περιοχών είναι ότι προερχόμαστε απ' όλο τον κόσμο. Η Αμερική είναι ένα χωνευτήρι... αλλά στο τέλος της ημέρας είμαστε όλοι μαζί σε αυτό το αμερικανικό ενυδρείο».

Στις 3 Δεκεμβρίου 2017, το Κέντρο Κένεντι διοργανώνει την 40η ετήσια γιορτή των τεχνών - The Honors Center Kennedy.

Τα φετινά βραβεία θα παραλάβουν εκτός από τον LL Cool J, η Αμερικανίδα χορεύτρια και χορογράφος Carmen de Lavallade, η Κουβανο-Αμερικανίδα τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και ηθοποιός Gloria Estefan, ο Αμερικανός τηλεοπτικός συγγραφέας και παραγωγός Norman Lear και ο Αμερικανός τραγουδιστής, συνθέτης, μουσικός και δισκογραφικός παραγωγός Lionel Richie.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!