Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017


Μόλις επτά εβδομάδες πριν, το ζεύγος «Brangelina», το πιο διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ όπως τους γνωρίζει ο κόσμος , στάθηκε πρόσωπο με πρόσωπο για πρώτη φορά μετά από δέκα μήνες.

«Ο Μπραντ έκανε το πρώτο βήμα», λέει ο βιογράφος του ζευγαριού Ίαν Χαλπερίν. «Στη συνέχεια ο ένας έπεσε στην αγκαλιά του άλλου».

Τα δύο αστέρια, με ασφάλεια μακριά από αδιάκριτα βλέμματα στο σπίτι ενός φίλου, έβαλαν στην άκρη την πίκρα από τη λάσπη των τελευταίων μηνών που κατέστρεψε την παραμυθένια εικόνα του ζευγαριού που ερωτεύτηκε με πάθος.

«Υπήρχαν πολλά δάκρυα», προσθέτει ο Χαλπερίν. «Τίποτα δεν αφέθηκε στο τραπέζι. Εκείνη τη στιγμή αποφάσισαν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα, που σηματοδότησε την αρχή μιας νέας φάσης στη σχέση τους».

Όταν το ζευγάρι χώρισε τον περασμένο Σεπτέμβριο ανάμεσα σε καταγγελίες για ποτό, τα ναρκωτικά και τον τσακωμό μεταξύ του Πιτ και τον έφηβο γιο τους Maddox – που προκάλεσε έρευνες από το FBI και τις κοινωνικές υπηρεσίες – το ρήγμα στη σχέση τους φαινόταν ως τελικό.

Αλλά η συνάντηση που οργάνωσε ο διαπραγματευτής για το διαζύγιο του ζευγαριού τους έδωσε την ευκαιρία να μιλήσουμε παρουσία «διαιτητή», ο οποίος τους βοήθησε να ξεφύγουν από την πικρία και τις αντεγκλήσεις. Συμπέρασμά τους ήταν ότι, όπως των τελευταίων ημερών Λιζ Τέιλορ και ο Ρίτσαρντ Μπάρτον, εξακολουθεί να αγαπιούνται και ήθελαν να δοκιμάσουν και πάλι.

Όπως αποκαλύπτει σε δημοσίευμά της η Daily Mail, αποφάσισαν να παραμείνουν ζευγάρι μετά από εντατικές συνεδρίες συμβουλευτικής.

Μαζί με τα έξι παιδιά τους, τρία βιολογικά και τρεις υιοθετημένα, οι «Brangelina» έχουν θεωρηθεί πιο παθιασμένο – και προσοδοφόρο – ζευγάρι της showbusiness από τους Μπάρτον και Τέιλορ, των οποίων η θυελλώδης σχέσης οδήγησε σε δύο γάμους και δύο διαζύγια στη δεκαετία του 1960 και του 1970. Πράγματι, υπάρχουν αξιόλογες ομοιότητες. Όταν ο γάμος των «Brangelina» κατέρρευσε θεαματικά πριν από ένα χρόνο, λίγοι πίστευαν ότι θα μπορούσαν να βρεθούν πάλι μαζί.

«Η Αντζελίνα ήταν πολύ, πολύ θυμωμένη για το περιστατικό στο ιδιωτικό αεροπλάνο μεταξύ Μπραντ και Maddox,» λέει ο Χαλπερίν, του οποίου το νέο ντοκιμαντέρ, Broken: Η απίστευτη ιστορία των Brangelina, θα μεταδοθεί στη Βρετανία εντός του 2017.

«Έχω μιλήσει με πολλούς ανθρώπους γύρω τους, τους φίλους και την οικογένεια, και κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί το ενδεχόμενο να είναι και πάλι μαζί. Αλλά και οι δύο συνειδητοποίησαν ότι είναι πιο ευτυχισμένοι μαζί παρά χωριστά. Αφού το ξεκαθάρισαν μεταξύ τους, τα πράγματα άρχισαν να βελτιώνονται. Σήμερα, και οι δύο αισθάνονται πολύ καλά.

»Η Αντζελίνα βλέπει ότι η σχέση τους μοιάζει με αυτή των Μπάρτον και Τέιλορ. Δεν θα ζουν μαζί, αλλά δεν θα ζουν και χώρια. Έχει εργαστεί σκληρά για τον εαυτό της μετά το περιστατικό στο αεροπλάνο, και έτσι μπορεί να είναι με τον Μπραντ. Είναι ακόμα ερωτευμένη ο ένας με τον άλλο», αναφέρει ο Χαλπερίν.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!