Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017


Αρκετές τύψεις φαίνεται πως βάραιναν έναν 27χρονο Γάλλο από τη Μασσαλία, ο οποίος αποφάσισε με καθυστέρηση τριών και πλέον ετών να επιστρέψει τα 20.000 ευρώ που είχε κλέψει από μια 70χρονη, μαζί με συνεργό του, λίγο πριν από τα Χριστούγεννα του 2013.
Όλα ξεκίνησαν στις 20 Δεκεμβρίου 2013, όταν η 70χρονη γυναίκα έκανε ανάληψη από τράπεζα, σύμφωνα με την εφημερίδα La Provence.
Λίγα λεπτά αργότερα, η γυναίκα έπεσε θύμα κλοπής από δύο άνδρες, οι οποίοι την είδαν να φεύγει με γεμάτη την τσάντα από την τράπεζα.
Αφού πέρασε αρκετός καιρός, τον Μάρτιο, επιστρέφοντας στο σπίτι της, η ηλικιωμένη βρήκε να την περιμένει στην πόρτα της ένα μπουκέτο λουλούδια, χωρίς ωστόσο κάποια κάρτα που να εξηγεί την προέλευσή τους.
Λίγες ημέρες αργότερα, ένας άνδρας της χτύπησε την πόρτα κρατώντας ένα άλλο μπουκέτο λουλούδια, το οποίο προσέφερε στην 70χρονη μαζί με έναν φάκελο που περιείχε 20.000 ευρώ.
Πάντως, παρά τη μεταμέλειά του για το «νεανικό λάθος» -όπως το χαρακτήρισε ο ίδιος- ο 27χρονος δεν γλίτωσε από τις αρχές, οι οποίες λαμβάνοντας γνώση για το περιστατικό, τον συνέλαβαν στις 22 Μαΐου.
Ο νεαρός παραδέχθηκε την εμπλοκή του στην κλοπή, χωρίς ωστόσο να δώσει το όνομα του συνεργού του, ενώ αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι να παρουσιαστεί ενώπιον δικαστηρίου.
naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ, AFP

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!