Τετάρτη 10 Μαΐου 2017


Ο γρηγορότερος άνθρωπος του κόσμου, Γιουσέιν Μπολτ, μπορεί να κέρδισε το πρώτο του χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο το 2008, όμως λέει ότι ακόμα και σήμερα δεν μπορεί να καταλάβει ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε μία θαυμάστρια και μία «σωστή γυναίκα».

Ο 30χρονος Τζαμαϊκανός αθλητής βρέθηκε στο πάρτι του Kentucky Derby και δήλωσε στο Page Six ότι «νομίζω πως έχω γίνει καλύτερος σε ό,τι αφορά τις γυναίκες, αλλά δεν υπάρχει τρόπος για να πεις ποια είναι η διαφορά μεταξύ μίας θαυμάστριας και μίας σωστής γυναίκας... Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ξεκινήσω μία συζήτηση και να μιλήσω με ανθρώπους. Όλα τα χρόνια περιτριγυρίζομαι από πολλούς ανθρώπους, έτσι με την πάροδο του χρόνου μπορώ να πω ότι αρχίζω να τους καταλαβαίνω».

Ο Μπολτ από τον περασμένο μήνα έχει σχέση με το 23χρονο μοντέλο από την Αυστραλία Χόλι Γιανγκ, ενώ παλαιότερα κοπέλα του ήταν το μοντέλο Κάσι Μπένετ από την Τζαμάικα.

Στο πάρτι βρέθηκαν επίσης ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο με τη φίλη του μοντέλο Νίνα Άγκνταλ, το μοντέλο Σανέλ Ιμάν και η ντι τζέι Τσέλσι Λέιλαντ, η οποία διασκέδασε με τις μουσικές της επιλογές, τους παρευρισκόμενους στο πάρτι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!