Τετάρτη 26 Απριλίου 2017


«Μου αρέσει να είμαι ηθοποιός. Ασχολούμαι με την υποκριτική από παιδί και δεν θα το άλλαζα με τίποτα» δήλωσε ο Αμερικανός ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός Μπεν Άφλεκ, ο οποίος συμμετείχε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου AutFest.

«Όμως, δεν θα ήθελα να ενθαρρύνω τα παιδιά μου να μπουν στον κόσμο του θεάματος, προτού γίνουν 18 ετών. Αν είναι 18 ετών και θέλουν να επιλέξουν κάτι τέτοιο, κανένα πρόβλημα. Αλλά γνωρίζω τόσα πολλά μειονεκτήματα, του να είσαι παιδί ηθοποιός», πρόσθεσε.

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Justice League» τόνισε: «Είχα μεγάλες αμοιβές και πιθανότατα δεν θα τα κατάφερνα ως ενήλικος αν δεν είχα δημιουργήσει αυτό το σώμα δουλειάς ως παιδί, οπότε είναι περίεργο πράγμα. Τα παιδιά μου θα είναι καλά στις σχολικές θεατρικές παραστάσεις» σημείωσε, σύμφωνα με το Page Six.

Ο Μπεν Άφλεκ 44 ετών, έχει τρία παιδιά, τη Βάιολετ 11 ετών, τη Σεραφίνα 8 ετών και τον Σάμουελ 5 ετών με τη εν διαστάσει σύζυγό του, επίσης ηθοποιό Τζένιφερ Γκάρνερ.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στο AutFest από τότε που κατέθεσε αίτηση διαζυγίου στις αρχές Απριλίου. Και οι δύο ηθοποιοί διεκδικούν την επιμέλεια των παιδιών τους.

Αποστολή του Φεστιβάλ Κινηματογράφου AutFest Film Festival που διοργανώνεται στην πόλη Όραντζ της Καλιφόρνια είναι να προωθήσει τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όσων έχουν διαγνωσθεί με αυτισμό και να τονίσει την ανάγκη πλήρους σεβασμού προς τα άτομα με αυτισμό.

Το φετινό AutFest που διεξήχθη στις 22-23 Απριλίου τίμησε τον Μπεν Άφλεκ και τους κινηματογραφιστές των Pixar Animation Studios και δημιουργούς της ταινίας κινουμένων σχεδίων «Τα μυαλά που κουβαλάς» (Inside Out) Τζόνας Ριβέρα και Πίτερ Ντόκτερ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!