Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Φώτσης: Έχω πάρει τρεις Ευρωλίγκες και θα με γυρίσετε με πούλμαν; - Έξαλλος φέρεται πως ήταν ο Έλληνας άσος
Αυτή φέρεται να είναι η απάντηση του Αντώνη Φώτση, μόλις ανακοινώθηκε στους παίκτες η απόφαση της διοίκησης του Παναθηναϊκού να επιστρέψει οδικώς η αποστολή από την Τουρκία.
Μπορεί να μην είναι αρχηγός του Παναθηναϊκού, στα 36 του όμως, ο Αντώνης Φώτσης είναι ο πιο παλιός παίκτης της ομάδας, έχοντας φορέσει τη φανέλα του σε τέσσερις διαφορετικές χρονικές περιόδους (1997-2001, 2002-2003, 2008-2011 & 2013-σήμερα), με την εφετινή είναι η 12η της καριέρας του με το «τριφύλλι» στο στήθος.
Αυτός είναι και ο λόγος που ο έμπειρος διεθνής άσος, με συνολικά 18 τίτλους (3 Euroleague, 6 Κύπελλα και 9 Πρωταθλήματα Ελλάδος) με τους «πράσινους», ξέσπασε μόλις άκουσε την απόφαση της διοίκησης περί επιστροφής της αποστολής οδικώς στην Αθήνα.
«Έχω πάρει τρεις Ευρωλίγκες και θα με γυρίσετε με πούλμαν; Αυτό αποκλείεται!», ήταν σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες η απάντηση του «Batman» στον Μάνο Παπαδόπουλο, που ανακοίνωσε την «τιμωρία» της διοίκησης. Ο Φώτσης δεν έκανε βήμα πίσω από την θέση του και παρά τις παραινέσεις που του έγιναν, δεν επιβιβάστηκε στο πούλμαν και πήρε ταξί για το αεροδρόμιο «Κεμάλ Ατατούρκ».
Πηγή: www.newsbeast.gr

 
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!