Παρασκευή 7 Απριλίου 2017


«Η διαδρομή τέχνης δρόμου για την Έιμι Γουάινχαουζ (που προτείνουμε) σας δίνει έναν καινούργιο τρόπο να εξερευνήσετε την περιοχή που η Έιμι αποκαλούσε "σπίτι"».

Με αυτή τη λιτή ανακοίνωση, το Εβραϊκό Μουσείο στο Λονδίνο, στην Κάμντεν Τάουν, ανακοινώνει τον εμπλουτισμό της έκθεσης «Ένα οικογενειακό πορτρέτο» για την ντίβα της σόουλ, η οποία εγκαινιάστηκε στις 16 Μαρτίου και θα διαρκέσει έως τις 24 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με το αθηναϊκό πρακτορείο, στην έκθεση, οι νοσταλγοί της Έιμι έχουν την ευκαιρία να σταθούν μπροστά σε οικογενειακές φωτογραφίες, μουσικά όργανα και προσωπικά αντικείμενα της τραγουδοποιού, που έφυγε από της ζωή τον Ιούλιο του 2011, θύμα κατανάλωσης υπερβολικής ποσότητας αλκοόλ.

Το Εβραϊκό Μουσείο είχε ανακοινώσει για την έκθεση ότι «η οικογένεια της Έιμι μάς προσέφερε μια άνευ προηγουμένου πρόσβαση στα προσωπικά της αντικείμενα, χάρη στα οποία θα γίνουμε μάρτυρες του πάθους της για τη μουσική, τη μόδα, το σουντόκου, τον Σνούπι, το Λονδίνο και πολλά άλλα».

Για το «Μονοπάτι της Έιμι», ενημερώνει ότι ήταν παραγωγή του μουσείου σε συνεργασία με την Global Street Art. Ένα «μονοπάτι» ιχνηλάτησης της γειτονιάς της, με τοπόσημα, έργα καλλιτεχνών δρόμου, όπως οι Captain Kris, Mr. Cenz, Philth και Amara por Dios.

Το «μονοπάτι» καταλήγει σε μια καινούργια εγκατάσταση -«Η αγάπη είναι ένα παιχνίδι στο οποίο χάνεις»- του καλλιτέχνη δρόμου Pegasus (έγινε γνωστός χάρη στη δουλειά του «Πεπτωκώς Άγγελος», με την οποία απέτισε φόρο τιμής στην Έιμι, λίγο μετά το θάνατό της).

Πατήστε εδώ και δείτε περισσότερες φωτογραφίες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!