Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

ΠΑΟΚ με καρδιά, πέταξε τον Ολυμπιακό στο καναβάτσο
Ο ΠΑΟΚ ήταν ο νικητής στο μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, τον οποίο ανάγκασε στην τρίτη συνεχόμενη ήττα του στη Superleague με σκορ 2-0 και μείωσε στους 8 βαθμούς τη διαφορά που τον χωρίζει από την κορυφή της βαθμολογίας.

Αν και ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά στο ματς, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 7' με τον Ανσαριφάρντ να μην μπορεί να νικήσει τον Γλύκο, οι γηπεδούχοι γρήγορα ισορρόπησαν το παιχνίδι και από το ημίωρο και μετά ήταν ιδιαίτερα κινητικοί, απειλώντας στο 34' με το σουτ του Κάμπος που πέρασε λίγο άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε και η κεφαλιά του Βαρέλα στο 38'. Καλή στιγμή είχε και ο Ενρίκε στο 43', που όμως στο τετ α τετ με τον Λεάλι έκανε κακό σουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά, και στο 53' έφτασε τελικά στο γκολ, με τον Ουάρντα να εκτελεί το κόρνερ, τον Μαλεζά να πιάνει την κεφαλιά και τον Λεάλι να αποκρούει, αλλά τον Σακχόφ να παίρνει το “ριμπάουντ” και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Πριν προλάβουν οι “ερυθρόλευκοι” να συνέλθουν, ήρθε και το δεύτερο γκολ: στο 60ό λεπτό ο Τσίμιροτ συνεργάστηκε ωραία με τον Ενρίκε, ο οποίος έστρωσε στον Πρίγιοβιτς που δεν αστόχησε, νικώντας τον Λεάλι και γράφοντας το 2-0, ένα σκορ που έμελλε να είναι και το τελικό, αφού οι Πειραιώτες δεν μπορούσαν να φτάσουν με αξιώσεις μπροστά στην εστία του Γλύκου, ενώ ο Δικέφαλος του Βορρά “άγγιξε” και το 3-0 στις καθυστερήσεις, όμως το σουτ του Ουάρντα σταμάτησε στη συμβολή των δοκών του Λεάλι.

Με τη νίκη αυτή ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 43 βαθμούς και είναι τρίτος στη βαθμολογία, πίσω από τον Ολυμπιακό (51 βαθμοί) και τον Πανιώνιο (44 βαθμοί με έναν αγώνα λιγότερο) και πάνω από τον τέταρτο Παναθηναϊκό (41 βαθμοί).
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!