Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017


Για τους περισσότερους, μία νίκη σε τυχερό παιχνίδι που μοιράζει πολλά χρήματα, αποτελεί όνειρο ζωής. Ένας Αυστραλός πολίτης, ωστόσο, είχε την τύχη να γίνει εκατομμυριούχος «κατά λάθος», κερδίζοντας το «Tattslotto»… δύο φορές.
Ο άνδρας από τη Μελβούρνη αποφάσισε να παίξει ορισμένα δελτία το βράδυ του Σαββάτου, εν όψει της κλήρωσης του παιχνιδιού που θυμίζει το γνωστό μας «Λόττο».
Ωστόσο, από λάθος έπαιξε δύο φορές τους ίδιους αριθμούς, οι οποίοι τελικά του χάρισαν δύο νικηφόρα δελτία και συνολικά κέρδη περίπου δύο εκατομμυρίων δολαρίων.
Όπως δήλωσε ο ίδιος, σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, αρχικά πίστευε ότι είχε κερδίσει κάτι λιγότερο από ένα εκατομμύριο δολάρια. Ωστόσο, μετά από μια ώρα διαπίστωσε, κοιτώντας και τα υπόλοιπα δελτία, ότι είχε παίξει τους ίδιους αριθμούς, δύο φορές.
«Δεν περίμενα να κερδίσω ούτε μία φορά και κέρδισα δύο φορές» δήλωσε ο άνδρας, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.
Ο ίδιος ήδη κάνει ήδη σχέδια για το μέλλον, προαναγγέλλοντας πως θα αγοράσει ένα σπίτι και μία Ferrari.
Ειδοποίησε δε τους εργοδότες τους ότι θα λείψει από τη δουλειά του, προκειμένου να ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο.
Αυτή, πάντως, δεν ήταν η πρώτη φορά που ένας παίκτης του Tattslotto αποδεικνύεται διπλά τυχερός.
Το καλοκαίρι του 2013, μία γυναίκα επίσης από τη Μελβούρνη αγόρασε από λάθος δύο ίδια δελτία του τυχερού παιχνιδιού, με την τύχη να της χαμογελά, χαρίζοντάς της από περίπου 300.000 δολάρια για καθεμιά από τις δύο στήλες.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!