Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017


Μία πρωτότυπη πρόταση για να χαλαρώνουν και να νιώθουν πιο ευτυχισμένοι οι εργαζόμενοι, κατέθεσε ένας δημοτικός σύμβουλος, στην πόλη Overtornea στη βόρεια Σουηδία.
Ο 42χρονος Per-Erik Muskos πρότεινε για μία φορά την εβδομάδα, οι 550 εργαζόμενοι του δήμου να κάνουν ένα ωριαίο διάλειμμα, προκειμένου να συνευρεθούν με τον/την σύντροφό τους, επιστρέφοντας εν συνεχεία με άλλη διάθεση στη δουλειά.
Όπως διευκρίνισε, κατά τη διάρκεια του διαλείμματος αυτού οι εργαζόμενοι θα συνεχίζουν να πληρώνονται κανονικά, καθώς θα είναι μέρος του ωραρίου του.
Σύμφωνα με τον 42χρονο δημοτικό σύμβουλο, με αυτόν τον τρόπο θα βελτιωθούν οι διαπροσωπικές σχέσεις των πολιτών, ενώ θα δοθεί στους εργαζομένους επιπλέον ελεύθερος χρόνος για να έρθουν πιο κοντά με τους αγαπημένους τους, με τους οποίους ενδεχομένως δεν προλαβαίνουν να περάσουν πολλές ώρες μαζί μέσα στην εβδομάδα.
Κατά την παρουσίαση της πρότασής του στο δημοτικό συμβούλιο, στάθηκε επίσης στη μείωση του πληθυσμού της πόλης -η οποία αριθμεί σήμερα 4.500 κατοίκους- ενώ επικαλέστηκε μελέτες βάσει των οποίων το σεξ επιδρά θετικά στην υγεία.
Η πρόταση του 42χρονου αξιωματούχου αναμένεται να τεθεί σε ψηφοφορία στο δημοτικό συμβούλιου εντός των επομένων εβδομάδων.
naftemporiki.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!