Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017


Η Ντέμι Μουρ εντάχθηκε στο καστ της τηλεοπτικής σειράς Empire, «Η Αυτοκρατορία», η οποία έχει θέμα τον κόσμο της μουσικής χιπ-χοπ, τη δισκογραφική εταιρία Empire που βρίσκεται υπό τη διοίκηση της οικογένειας Lyon.

Θα υποδυθεί μία νοσοκόμα με ένα μυστηριώδες παρελθόν, η οποία θα εμπλακεί με την οικογένεια Lyon.

Το τηλεοπτικό δίκτυο FOX, στο οποίο προβάλλεται η τηλεοπτική σειρά, ανακοίνωσε ότι η Ντέμι Μουρ θα εμφανιστεί στο τέλος της σεζόν 3 και στη σεζόν 4, αλλά δεν διευκρίνισε σε πόσα επεισόδια θα συμμετάσχει.

Η Ντέμι Μουρ δεν έχει εργαστεί πολύ στην τηλεόραση. Η τηλεοπτική σειρά Empire θα είναι η πρώτη, στην οποία θα εμφανιστεί, από το 1982, όταν υποδύθηκε την Τζάκι Τέμπλετον στη σαπουνόπερα Σάντα Μπάρμπαρα.

Επίσης, είχε έναν μικρότερο ρόλο στη δραματική σειρά του ABC «Γενικό Νοσοκομείο». Στη σεζόν 4 της τηλεοπτικής σειράς θα συμμετάσχουν επίσης, σε ρόλο γκεστ η Έβα Λονγκόρια, η Μαράια Κάρεϊ και η κόρη της Ντέμι Μουρ, Ράμερ Γουίλις.

Ο πατέρας της οικογένειας, Lucious Lyon, πρώην μουσικός αστέρας, ιδρυτής και πρόεδρος της «Empire», ενσαρκώνεται από τον υποψήφιο για Όσκαρ, Τέρενς Χάουαρντ (Hustle & Flow). Τη μουσική επιμέλεια της σειράς έχει ο Timbaland.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!