Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017


Είναι πλέον φανερό ότι η Ιβάνκα Τραμπ δεν είναι απλά κόρη, αλλά το δεξί χέρι του πατέρα της, με ρόλο οιονεί Πρώτης Κυρίας, δεδομένης της απουσίας της Μελάνια από το Λευκό Οίκο.

Αμέσως μετά την εκλογή του πατέρα της, η εξαιρετικά δραστήρια Ιβάνκα βρήκε ένα νέο σπίτι στην Ουάσινγκτον, πολύ κοντά στο Λευκό Οίκο, σε απόσταση αναπνοής από το σπίτι των Ομπάμα, σύμφωνα με το imerisia.gr.

Με τον σύζυγό της και τα τρία τους παιδιά μένουν πλέον σε αυτό το αποικιακό σπίτι του 1923, στη συνοικία Kalorama, που η αξία της στο real estate έχει πλέον εκτοξευθεί.

Το σπίτι πουλήθηκε τον Δεκέμβριο έναντι 5,5 εκατομμυρίων δολαρίων, αν και η Washington Post υποστηρίζει πως δεν είναι σαφές αν η οικογένεια το νοικιάζει ή το έχει αγοράσει.

Το νέο τους σπίτι δεν έχει θέα όπως το διαμέρισμα στον ουρανοξύστη του Μανχάταν, διαθέτει όμως αποικιακή γοητεία: πέντε τζάκια, διακόσμηση με γύψινα και ένα υπέροχο deck που βλέπει στον κήπο.

Μια εκπληκτική κουζίνα, 6 υπνοδωμάτια και 7 μπάνια, σε 650 ανακαινισμένα τετραγωνικά δίνουν στην οικογένεια ένα ονειρεμένο σκηνικό για να χαρεί τις μοναδικές στιγμές της.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!