Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017


Η «κόντρα» Matt Damon και Jimmy Kimmel «καλά κρατεί» και υπάρχουν έντονοι... φόβοι ότι θα φτάσει μέχρι την 89η Τελετή Απονομής των Βραβείων Όσκαρ, κατά τη διάρκεια της οποίας οι δύο διάσημοι άντρες θα έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο!

Ο Kimmel θα παρουσιάσει τα φετινά βραβεία, ενώ ο Damon θα βρεθεί στο Θέατρο Ντόλμπι καθώς είναι παραγωγός του «Manchester by the Sea», το οποίο διεκδικεί φέτος το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας.

Μην ανησυχείτε! Οι δύο celebrities δεν θα πιαστούν στα χέρια, απλά υπάρχει περίπτωση να συνεχίσουν την... ξεκαρδιστική βεντέτα τους -που ξεκίνησε πριν από περίπου μια δεκαετία- στα Όσκαρ! Ναι, εδώ και πολλά χρόνια ο ένας σχεδιάζει και κάνει απίστευτές φάρσες στον άλλον και κάπως έτσι, όλοι τώρα περιμένουν με ανυπομονησία να δουν τι θα συμβεί στις 26 Φεβρουαρίου.

Πάντως, ερωτηθείς σχετικά με το θέμα ο Matt Damon είπε ότι δεν σκοπεύει να κάνει κάποια φάρσα στον καλό του φίλο κατά τη διάρκεια των Όσκαρ.

«Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να κάνω κάτι γιατί η εμφάνισή του στα Όσκαρ θα είναι χειρότερη από οτιδήποτε σχεδιάσω. Θα είναι πραγματικά απαίσιος. Δεν υπάρχει αμφιβολία», είπε αστειευόμενος ο Dammon.

ΠΗΓΗ: gossip-tv.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!