Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017


Ήταν σχεδόν θέμα χρόνου για να δούμε και στο Facebook το concept των stories που έκανε εμφανίστηκε στο Snapchat και στη συνέχεια στο Instagram. Όπως φαίνεται, η Facebook δοκιμάζει το concept των stories και στην μεγαλύτερη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και το οποίο δουλεύει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο: χρειάζεται απλά να ανοίξετε το Facebook app και να δείτε μια σειρά από φίλους σας με τις φωτογραφίες προφίλ τους σε κύκλο.
Κάθε ένα από αυτά τα προφίλ έχει δημιουργήσει και ένα Facebook Story, το οποίο και παραμένει ενεργό για θέαση μόλις για 24 ώρες. Οι χρήστες μπορούν να εκμεταλλευτούν ταυτόχρονα και μια σειρά από φίλτρα και εφέ για να εμπλουτίσουν το τελικό αποτέλεσμα.Οι φωτογραφίες και τα videos στα Facebook Stories δεν θα εμφανίζονται στο χρονολόγιο των άλλων χρηστών ούτε στον τοίχο του δημιουργού τους. Αν θέλετε να απαντήσετε σε κάποιο Facebook Story, δεν έχετε παρά να στείλετε ένα προσωπικό μήνυμα.
Η επιτυχία των Instagram Stories είναι δεδομένη, καθώς πάνω από 150 εκατομμύρια άνθρωποι εκμεταλλεύτηκαν αυτό το χαρακτηριστικό μέσα στους πρώτους πέντε μήνες διάθεσης.
πηγή: gr.pcmag.com
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!