Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017


Ο Αντώνης Ρέμος την κρίση τη βίωσε λίγο πριν ξεκινήσει και επίσημα στην Ελλάδα.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του αναφέρθηκε σε αυτήν τη δύσκολη φάση της ζωής του την περίοδο που είχε εμπλακεί με τα διοικητικά του Ηρακλή και τις οικονομικές υποχρεώσεις που δημιουργήθηκαν.

Δήλωσε: «Πλήρωσα το μάρμαρο πολύ ακριβά». Πώς διαχειρίστηκε όλη αυτή την κατάσταση και πόσο άλλαξε την κοσμοθεωρία του σε σχέση με τη διαχείριση των χρημάτων;

«Η σχέση μου με τα χρήματα πάντα ήταν "φιλελεύθερη". Τι εννοώ: Ποτέ δεν ήμουν δέσμιος των χρημάτων ούτε όμως απ’ την άλλη έκανα αλόγιστη χρήση τους. Χρησιμοποίησα το χρήμα ως μέσο για να δημιουργήσω καλύτερες συνθήκες ζωής στην οικογένειά μου, στους φίλους μου αλλά και σε πρόσωπα που δεν γνώριζα αλλά είχα τη δυνατότητα να βοηθήσω.

Αυτό συνεχίζω και κάνω και τώρα. Με την ίδια διάθεση και ακόμη μεγαλύτερη. Λυπήθηκα όχι τόσο για τις οικονομικές απώλειες που είχα, αλλά συνειδητοποιώντας το γεγονός πως τα χρήματα πήγαν σε ένα βαρέλι δίχως πάτο.

Εάν αυτά τα χρήματα είχαν πάει σε ένα νοσοκομείο ή ένα ορφανοτροφείο, θα είχαν πιάσει τόπο. Με στενοχώρησε πως τα χρήματα από την ενασχόλησή μου με το ποδόσφαιρο πήγαν "υπέρ πίστεως και πατρίδος"... Στον βρόντο», εξομολογείται ο ίδιος στο περιοδικό Tv Έθνος.

ΠΗΓΗ: gossip-tv.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!