Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Τι θα έλεγες αν μάθαινες, πως εκτός από τη γυμναστική που κάνεις και την διατροφή που ακολουθείς, υπάρχουν και βότανα που σε βοηθούν στην απώλεια βάρους;

Ναι, ναι κι όμως συμβαίνει. Σε περίπτωση δηλαδή που δεν το γνώριζες και θέλεις να εμπλουτίσεις με κάτι ακόμη την προσπάθεια σου στο αδυνάτισμα, βρήκαμε 4 βότανα, που θα σε βοηθήσουν να αδυνατίσεις φυσικά και αποτελεσματικά!

Δες λοιπόν ποια είναι αυτά:

1. Λουΐζα για κάψιμο λίπους
Το βότανο αυτό, είναι ένα από τα πιο γνωστά στην καταπολέμηση της παχυσαρκίας. Η λουΐζα βοηθά στην αύξηση του μεταβολισμού, τη μείωση της όρεξης, ενώ ταυτόχρονα είναι διουρητικό και αυτό είναι θετικό για όσους έχουν κατακράτηση υγρών. Μπορείς να πιεις 2 με 3 φλιτζάνια την ημέρα.

2. Σημύδα για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας
Ο εφιάλτης όλων των γυναικών είναι ένας. Η κυτταρίτιδα. Και αυτό το βότανο θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από αυτή πολύ γρήγορα και με απόλυτα φυσικό τρόπο! Η διουρητική δράση του βοηθά στην καύση του λίπους. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ρίξεις ένα κουταλάκι ξερά φύλλα σημύδας σε ένα φλιτζάνι με βραστό νερό και να σουρώσεις το μείγμα. Μπορείς να καταναλώσεις το ρόφημα 1-2 φορές την ημέρα.

3. Πράσινο τσάι για αποτοξίνωση και απώλεια λίπους στην κοιλιά
Τι καλύτερο θα μπορούσες να πιεις από το πράσινο τσάι; Το τσάι -και μάλιστα το πράσινο- είναι γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες και είναι αυτό που διεγείρει τις καύσεις και την οξείδωση του λίπους. Πρόσφατη έρευνα μάλιστα έδειξε πως τα άτομα που κατανάλωναν πράσινο τσάι έχασαν περισσότερο λίπος από την κοιλιά σε αντίθεση με αυτούς που έπιναν μόνο νερό. Μπορείς να πιεις από 2 έως 3 φλιτζάνια την ημέρα.

4. Σπιρουλίνα για μείωση της όρεξης
Είσαι κι εσύ από τα άτομα που αμέσως μόλις νιώσουν πως πεινάνε, δεν έχουν καθόλου υπομονή και καταφεύγουν στο φαγητό; Εάν ναι, τότε η σπιρουλίνα είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι. Είναι ένα από τα πιο θρεπτικά βότανα και αν την πάρεις πριν το φαγητό, μειώνει αισθητά την όρεξη κι έτσι καταναλώνεις λιγότερη τροφή. Διαλύεις 1-2 κουταλάκια του γλυκού σκόνη σπιρουλίνας σε 1 ποτήρι νερό ή σε 1 ποτήρι φρέσκο χυμό 30 λεπτά πριν από τα κυρίως γεύματα.

http://www.thestival.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!