Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016


Θα σας δούμε στις 7 του μηνός γράφει η πρόσκληση που απέστειλε η Apple στα κέντρα Τύπου.

Το event της εταιρείας θα λάβει χώρα στο San Francisco και στο Bill Graham Civic Auditorium εστιάζοντας στα νέα iPhone 7 και ίσως και σε ένα Apple Watch 2 αλλά και σε νέα MacBook Pro.

Οι φήμες για το iPhone 7 υπάρχουν εδώ και πολλούς μήνες.

Αυτό που περιμένουμε είναι το iPhone 7 να εγκαταλείπει την θύρα ακουστικών ενώ στην σχεδίαση δεν θα διαφέρει πολύ από τους προκατόχους του.

Ένα ψηφιακό Home Button ίσως κάνει για πρώτη φορά την εμφάνιση του σε μια iPhone συσκευή καθώς και ένα σύστημα διπλών φακών για το iPhone 7 Plus.



Οι συσκευές μάλλον φέτος θα ξεκινήσουν από τα 32 GB με την μεγαλύτερη χωρητικότητα να φτάνει τα 256 GB για τα πιο ακριβά μοντέλα.

Η Apple ίσως παρουσιάσει και το Apple Watch 2. Αυτήν την στιγμή γνωρίζουμε πολύ λίγα πράγματα για αυτή την συσκευή.

Κατά πάσα πιθανότητα θα έχει την ίδια σχεδίαση αλλά μια μεγαλύτερη μπαταρία κατά 35% μια προσθήκη που ίσως δείχνει και την ενσωμάτωση GPS.

Η έκπληξη σε αυτό το event ίσως γίνει με την παρουσίαση των νέων MacBook Pro… Πολλοί βέβαια πιστεύουν πως η εμφάνιση τους ίσως γίνει σε δεύτερο event το Φθινόπωρο.

Σε ότι αφορά το λογισμικό αναμένουμε να δούμε τα iOS 10, tvOS 10 και WatchOS 3 να κυκλοφορούν στο ευρύ κοινό λίγο μετά τις 7 του μηνός και λίγο πριν το επίσημο λανσάρισμα των νέων iPhones στην αγορά.

Πιο πιθανές ημερομηνίες είναι η 16η και 23η Σεπτεμβρίου. Το MacOS Sierra αναμένεται και αυτό να γίνει διαθέσιμο λίγο αργότερα και μάλλον τον Οκτώβριο.

ΠΗΓΗ: appleworldhellas.com
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!