Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016


Σάββατο, λίγο μετά τις 21.00. Το κέντρο της Θεσσαλονίκης είναι γεμάτο από κόσμο. Λίγο η  φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου διάκοσμου στην πλατεία Αριστοτέλους, λίγο η εορταστική ατμόσφαιρα στην πόλη, έκαναν τους Θεσσαλονικείς να βγουν από το σπίτι και να κατέβουν προς το κέντρο.
Μέχρι εδώ όλα καλά. Ωστόσο μια βόλτα στην Τσιμισκή δεν αποδεικνύεται όσο ευχάριστη ίσως αναμένατε. Η κατάσταση στην κεντρικότερη οδό της  Θεσσαλονίκης είναι... για γερά νεύρα, με τα παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα  να βρίσκονται παντού,  κατά μήκος όλης της οδού.  Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργείται τεράστιο μποτιλιάρισμα καθώς δύο από τις λωρίδες κυκλοφορίας της Τσιμισκή είναι κατειλημμένες, με τα ΙΧ και τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ να μην μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν.
Η απουσία της δημοτικής αστυνομίας τα βράδια και ειδικότερα μέρες όπως αυτές, καταδεικνύουν την ανάγκη για περιπολίες περισσότερες ώρες την ημέρα αλλά και για ενίσχυση της υπηρεσίας με περισσότερο προσωπικό. Κι αυτό διότι όταν οι άνδρες και οι γυναίκες της δημοτικής αστυνομίας βρίσκονται στους δρόμους, οι ασυνείδητοι οδηγοί το σκέφτονται δυο φορές πριν παρκάρουν παράνομα στην Τσιμισκή, την Μητροπόλεως ή άλλους δρόμους του ιστορικού κέντρου της πόλης.
Δείτε τις φωτογραφίες του thestival.gr:

Έκθεση εικόνων

Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!