Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016


Χρηματοδότηση για 10.000 υποτροφίες εκπαίδευσης προγραμματιστών Android σε όλη την Ευρώπη προσφέρουν οι εταιρίες Google, Bertelsmann και e-learning Audacity.
Στόχος, οι νέοι άνθρωποι που εισέρχονται στον επαγγελματικό χώρο, να αποκτήσουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις δεξιότητες που απαιτούνται και θα τους βοηθήσουν να βρουν μια θέση εργασίας ή να καταφέρουν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση.
Οι υποψήφιοι μπορούν  να υποβάλουν τις αιτήσεις τους για μία από τις 9.000 υποτροφίες που αφορούν στο μάθημα βασικών γνώσεων για το Android. Οι πιο έμπειροι προγραμματιστές μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους για μία από τις 1.000 υποτροφίες που αφορούν στο εντατικό πρόγραμμα Associate Android, ένα πρόγραμμα κατάρτισης μέσω του οποίου θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν πιστοποίηση προγραμματιστή Android.
Παράλληλα, η Bertelsmann επικεντρώνει την επένδυσή της στο χτίσιμο των δεξιοτήτων και τις επενδύσεις στην εκπαίδευση καθώς και στην ανάπτυξη δεξιοτήτων 1.000 επιχειρήσεων οι οποίες δραστηριοποιούνται στον κλάδο της Πληροφορικής, της Τεχνολογίας και των Επικοινωνιών. Επίσης εμπλουτίζει την επένδυσή της σε συνδυασμό με τα προγράμματα κατάρτισης Udacity.
Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας της Google και της Bertelsmann είναι να κλείσει το χάσμα των ψηφιακών δεξιοτήτων, προκειμένου οι πολίτες να έχουν τα απαραίτητα προσόντα ώστε να αποκτήσουν μια θέση εργασίας ή να προωθήσουν την καριέρα τους. Παράλληλα, οι υποτροφίες αποτελούν μια σημαντική ευκαιρία για τους υποψήφιους προγραμματιστές να αξιοποιήσουν την ευκαιρία να αναπτύξουν ακόμα περισσότερο τις ψηφιακές τους δεξιότητες.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!