Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016

Entrance Door Sticker Christmas 2016 182x235
Τα φετινά Χριστούγεννα, το Mediterranean Cosmos δημιουργεί τα πιο όμορφα Χριστούγεννα, με ξεχωριστές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, έως τις 7 Ιανουαρίου!
«Οι επισκέπτες του Mediterranean Cosmos, του Νο1 προορισμού για shopping και διασκέδαση, θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους στο πιο ζεστό γιορτινό περιβάλλον της πόλης, και να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες. Οι μικροί φίλοι του Mediterranean Cosmos θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα εικαστικά εργαστήρια», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.
Entrance Door Sticker Christmas 2016 182x235
Ειδικότερα, στο Εργαστήρι του Αϊ Βασίλη τα παιδιά δημιουργούν πρωτότυπες χριστουγεννιάτικες κάρτες, upcycling κατασκευές από επαναχρησιμοποίηση υλικών και συσκευάζουν το χριστουγεννιάτικο τους δώρο κατασκευάζοντας μόνα τους τη διακόσμηση του περιτυλίγματος, ενώ στο Ταχυδρομείο του Αϊ Βασίλη στέλνουν γράμμα στον Άγιο Βασίλη και κατασκευάζουν ξωτικά για το χριστουγεννιάτικο δέντρο και ταμπελάκια για τα δώρα για να μην μπερδευτεί ο Άγιος Βασίλης!
Ακόμη, στο Santa’s Music Stage τα παιδιά κατασκευάζουν στεφάνια, στολίδια για το δέντρο, γιορτινά καπέλα και χριστουγεννιάτικες κατασκευές για το παιδικό δωμάτιο, μεταμορφώνονται σε ό,τι φανταστούν με γιορτινό facepainting και δημιουργούν τις δικές τους μελωδίες σε ένα τεράστιο πιάνο, ενώ στο εργαστήρι LEGO® χτίζουν τουβλάκι-τουβλάκι LEGO® στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Παράλληλα, ο αγαπημένος όλων μας Άγιος Βασίλης θα περιμένει μικρούς και μεγάλους στον εντυπωσιακό Θρόνο του για να τον γνωρίσουν, να φωτογραφηθούν μαζί του και να τους χαρίσει τις πιο όμορφες χριστουγεννιάτικες ευχές.
Η παραμυθένια ατμόσφαιρα συνεχίζεται και στη Χριστουγεννιάτικη Πλατεία του Mediterranean Cosmos στον εξωτερικό χώρο, όπου οι μικροί φίλοι του εμπορικού κέντρου θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν με το πιο μαγικό carousel, αλλά και το αγαπημένο τους τρενάκι με οδηγούς τους τάρανδους! Επιπλέον, στα Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια θα δημιουργήσουν πρωτότυπες χριστουγεννιάτικες κατασκευές από μακαρόνια και αλατοζύμη.
Παράλληλα, οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου θα απολαύσουν ένα ξεχωριστό πρόγραμμα παραστάσεων και μουσικών εκδηλώσεων:
Jazz συναυλίες από τους Toot Sweet, τη Σωτηρία Κόλλια, τη Μαίρη Δούτση & The Swingers και την Ελευθερία Μυτιλιού
Εορταστικές μελωδίες από την ορχήστρα και το κουαρτέτο σαξοφώνων ThessaXloniki
Παραστάσεις κουκλοθεάτρου από την ομάδα JINX και το εργαστήρι ΤΙΚ-ΝΙΚ
Θεατρικές παραστάσεις από το θέατρο Burlesque και την ομάδα TheatrAction
Κάλαντα… και πολλές ακόμα εκπλήξεις!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!