Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016


Πόσες φορές δεν έχεις παραπονεθεί πως το άρωμά σου δεν μυρίζει όλη μέρα τόσο έντονα όσο τις πρώτες ώρες που το ψεκάζεις; Εμείς άπειρες! Όπως μάθαμε πρόσφατα, δεν φταίει ούτε το δέρμα μας ούτε και το ίδιο το άρωμα (αν και ανάλογα με το δέρμα σου, κάποιες νότες θα μυρίζουν εντονότερα από άλλες). Τι φταίει λοιπόν; Το σημείο που ψεκάζουμε.

Προσωπικά ψεκάζω άρωμα παντού και κυρίως στα ρούχα μου. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να κρατά η έντονη μυρωδιά λίγο περισσότερο αλλά είναι ξεκάθαρα ασύμφορο. Ποιο είναι το σωστό σημείο λοιπόν για να έχεις maximum μυρωδιά με Minimum ψεκασμούς; Ο αφαλός! Ναι, ναι καλά διάβασες, ο αφαλός που που είναι κρυμμένος κάτω από τα ρούχα σου.

Βλέπεις, η ένταση του αρώματος ρυθμίζεται κυρίως από την θερμοκρασία του σώματός σου και ο αφαλός είναι το θερμότερο σημείο. Ναι, πρέπει να ψεκάζεις τους καρπούς και το πίσω μέρος από τα γόνατά σου αλλά, τώρα τον χειμώνα, το maximum της μυρωδιάς θα έρθει από τον αφαλό σου. Δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις και θα καταλάβεις… όπως και οι γύρω σου!

Πηγή: faysbook.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!