Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016


Στο «Miss Sloane», η Τσαστέιν θα παίξει την Ελίζαμπεθ Στόουν, μια από τις πιο αδίστακτες αλλά και επιτυχημένες γυναίκες στο πόστο της πολιτικής στρατηγικής των κομμάτων μέσα στα μέγαρα (και στους σκοτεινούς διαδρόμους τους) της Ουάσινγκτον.

Η Κα Σλόουν είναι μια λομπίστρια που πληρώνεται από ισχυρές εταιρίες για να επηρεάζει πολιτικούς, ώστε να επιτευχθούν τα συμφέροντά της και η τωρινή της αποστολή αναμένεται να είναι και η δυσκολότερη.

Η νέα τροπολογία που θα αλλάζει την νομοθεσία για το δικαίωμα στην οπλοκατοχή αποτελεί «κόκκινη ζώνη» και η Τζέσικα θα βρεθεί αντιμέτωπη τόσο με επικίνδυνους αντιπάλους που απειλούν την καριέρα της, όσο και με τους ελάχιστους ανθρώπους που έχει κοντά της.

Πίσω από τις κάμερες θα βρίσκεται ο υποψήφιος για Όσκαρ με το «Ερωτευμένος Σαίξπηρ», Τζον Μάντεν («Το Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι») σε ένα σενάριο του πρωτοεμφανιζόμενου Τζόναθαν Περέρα.

Στο καστ συμπεριλαμβάνονται επίσης οι Μαρκ Στρονγκ («Ο κλήρος έπεσε στον Σμάιλι»), Μάικλ Στούλμπαργκ («Ένας Σοβαρός Άνθρωπος», «Εφτά Ψυχοπαθείς») και Άλισον Πιλ.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ την καυτή, οσκαρική ημερομηνία της 9ης Δεκεμβρίου.

ΠΗΓΗ: cinemag.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!