Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Ο... παλιός είναι αλλιώς: Καθάρισε ο Καμπιάσο για τον Ολυμπιακό
Με το... δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στους ομίλους του Europa League ο Ολυμπιακός, που επικράτησε με 1-0 της Γιουνγκ Μπόις εκτός έδρας, χάρη σε ένα γκολ του πολύπειρου Καμπιάσο.

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, ο Ολυμπιακός βρέθηκε κοντά στο γκολ μόλις στο 2ο λεπτό, όταν από την προσπάθεια του Μάριν η μπάλα σταμάτησε στα σώματα, ενώ στο 3ο λεπτό ήταν η σειρά των Ελβετών να απειλήσουν με το βολέ του Κούμπο, μετά από λάθος του Μποτία, που απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Λεάλι.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, και όλα έδειχναν ότι το ημίχρονο θα έληγε χωρίς τέρματα, όμως ο Εστεμπάν Καμπιάσο είχε άλλη άποψη: μετά από ωραίο συνδυασμό με τους Μάριν και Ιντέγε, ο Αργεντινός άσος έστειλε με προβολή την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 1-0.

Οι “ερυθρόλευκοι” θα μπορούσαν να είχαν διπλασιάσει τα τέρματά της στο 47', όταν ο Σεμπά σούταρε, αλλά ο Εμβογκό πρόλαβε να απομακρύνει την μπάλα λίγο πριν περάσει τη γραμμή, ενώ ο Λεάλι κατάφερε να διατηρήσει το “μηδέν” στο 61', όταν απέκρουσε διαδοχικά τα σουτ των Φρέι και Κούμπο.

Οι παίκτες του Πάουλο Μπέντο δε δυσκολεύτηκαν στη συνέχεια να κρατήσουν το 1-0, που τους εξασφαλίζει το πρώτο τους “τρίποντο” στη φάση των ομίλων του Europa League.

Στο άλλο ματς του ομίλου του Ολυμπιακού, ο ΑΠΟΕΛ με εντυπωσιακή ανατροπή επικράτησε με 2-1 της Αστάνα, χάρη στα γκολ του Βινίσιους στο 75' και του Ντε Καμάργκο στο 87', “σβήνοντας” το γκολ που είχε πετύχει στο 45' ο Μαξίμοβιτς.
news.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!