Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016


Πόσο συχνά το κάνεις; Να πετάξεις νυχτικιές και πυζάμες και να κοιμηθείς ολόγυμνη. Οι ειδικοί λένε πως είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις για την υγεία, την υγιεινή και τη σεξουαλικότητά σου!

1. Μπορεί να δεις με άλλο μάτι τον σύντροφό σου. Σύμφωνα με έρευνα, το 57% όσων κοιμούνται γυμνοί είναι ευτυχισμένοι στη σχέση τους.

2. Πιθανόν να σε βοηθήσει να προλάβεις το διαβήτη. Χμ, αυτό είναι λίγο μπερδεμένο αλλά οι επιστήμονες συνδέουν τη θερμοκρασία του σώματος και του δωματίου με την πιθανότητα να πάθει κανείς διαβήτη.

3. Κάνει καλό στην υγιεινή σου. Ένα υπερβολικά ζεστό περιβάλλον στην ευαίσθητη περιοχή σου μπορεί να προκαλέσει μικρόβια και βακτήρια.

7 πολύτιμα tips για να ξεχάσεις τη δυσκοιλιότητα στην εγκυμοσύνη!

4. Έτσι το έκαναν και στην εποχή των σπηλαίων. Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι και σήμερα το να κοιμάσαι γυμνή αυξάνει την αίσθηση της ασφάλειας.

5. Βοηθάει το ανοσοποιητικό σου. Η επαφή σώμα με σώμα μειώνει την κορτιζόλη, την ορμόνη του στρες και κατά συνέπεια το ανοσοποιητικό σου σύστημα είναι πιο δυνατό.

6. Κοιμάσαι καλύτερα. Ο καλός ύπνος προϋποθέτει τη σωστή θερμοκρασία σώματος, κάτι που σου εξασφαλίζει το να κοιμάσαι χωρίς φανελένιες πυζάμες.

ΠΗΓΗ: faysbook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!