Τρίτη 9 Αυγούστου 2016


Η Joanne Froggatt - αν και είχε κουραστεί από τα γυρίσματα της σειράς «Downton Abbey» που ολοκληρώθηκε πέρυσι -, δεν θα έλεγε όχι στο να φορέσει ξανά τη στολή της Anna Bates και να εμφανιστεί στο πλάι της Lady Mary Crawley και του αγαπημένου της συζύγου, αυτή τη φορά στη μεγάλη οθόνη.
«Νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να γυριστεί μία ταινία», δήλωσε στο CNN η Βρετανίδα ηθοποιός, επισημαίνοντας, όμως, ότι δεν γνωρίζει κάτι επίσημο.           

«Γίνονται πολλές συζητήσεις για το θέμα αυτό», τόνισε, και πρόσθεσε πως πιστεύει ότι ήδη είναι έτοιμο ένα σενάριο για μία συνέχεια της σειράς. «Δεν το γνωρίζω, αλλά νομίζω ότι έχει γραφτεί ένα σενάριο ή κάποιες ιδέες για ένα σενάριο», είπε η 35χρονη ηθοποιός.
Μάλιστα, και ο δημιουργός της σειράς, Julian Fellowes, σε δηλώσεις του δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξει μία ταινία για την επιτυχημένη σειρά.
Όπως είπε η Froggatt, ελπίζει η ταινία να συνεχιστεί από εκεί που σταμάτησε η σειρά και πρόσθεσε γελώντας: «Αν κάνουν το “Downton 10: The movies”, ίσως και να είμαστε εκεί. Ίσως να προχωρήσουν στη νέα γενιά. Θα πρέπει να δούμε από πού θα ξεκινήσει». Και πρόσθεσε: «To σίγουρο, για την ώρα, είναι πως  το  καστ της σειράς δείχνει πρόθυμο να συμμετάσχει σε μία συνέχεια της σειράς, αλλά θα πρέπει να βρεθεί η σωστή στιγμή και να καθοριστούν οι όροι».
Η σειρά έχει τιμηθεί κατ’ επανάληψη με βραβεία Emmy, Golden Globes, και Bafta.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!