Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016


Ο αμερικανικός τύπος οργιάζει ότι ο 52χρονος σταρ ετοιμάζεται να πάρει το… τρίτο του διαζύγιο από την 32χρονη σύζυγό του, με την οποία έχουν αποκτήσει έναν γιο 10 ετών.

Τι είναι αυτό όμως που τους οδήγησε να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 12 χρόνια;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Radar Online», ένας συνεργάτης του Νίκολας Κέιτζ, αποφάσισε να του ανοίξει τα μάτια και να του αποκαλύψει πως η 32χρονη Κιμ τον απατούσε όσο εκείνος βρισκόταν στη Γαλλία για το Φεστιβάλ των Καννών.

Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού, «η Άλις είχε εντοπιστεί πολλές φορές στη Νεβάδα με έναν άλλο άνδρα, με τον οποίο μάλιστα είχαν γίνει τσακωτοί να φιλιούνται. Και όλα αυτά πίσω από την πλάτη του Νικ».

Προφανώς όλα αυτά έφτασαν στα αυτιά του 52χρονου σταρ, ο οποίος αποφάσισε να πάρει διαζύγιο από την άπιστη σύζυγό του μερικές ημέρες πριν την 12η επέτειο γάμου τους.

Ο Νίκολας Κέιτζ γνώρισε την Άλις Κιμ, το 2004, όταν εκείνη ήταν 19 χρόνων. Η γνωριμία τους έγινε σε ένα εστιατόριο στο Λος Άντζελες, όπου εκείνη εργαζόταν ως σερβιτόρα. Δύο μήνες μετά τη γνωριμία τους αρραβωνιάστηκαν και λίγο αργότερα παντρεύτηκαν σε ιδιωτικό ράντσο στη Βόρεια Καλιφόρνια.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!