Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Τα αεροπλάνα μπορούν να περιμένουν, έχει ματς
Σοβαρά προβλήματα στην εκτέλεση των αεροπορικών δρομολογίων παρατηρήθηκαν νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής στην Ιταλία και εκατοντάδες πτήσεις ακυρώθηκαν ή παρουσίασαν σημαντική καθυστέρηση, λόγω στάσης εργασίας που κήρυξαν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας... κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ των εθνικών ομάδων της Ιταλίας και της Σουηδίας στο Euro 2016.
Το υπουργείο Υποδομών προσπάθησε να ακυρώσει τη στάση εργασίας, αλλά το διοικητικό δικαστήριο την έκρινε νόμιμη. Επισήμως, πάντως, οι ελεγκτές υποστηρίζουν ότι η στάση εργασίας αφορούσε συνταξιοδοτικά αιτήματα.
Στις 14.00 (ώρα Ελλάδας), δύο ώρες πριν ξεκινήσει το ματς, πολλοί ελεγκτές σταμάτησαν τη δουλειά και ξανάρχισαν στις 18.00, δηλαδή με το σφύριγμα της λήξης.
Το βράδυ της Δευτέρας, παρόμοια προβλήματα παρουσιάστηκαν στα δρομολόγια των λεωφορείων και του μετρό της Ρώμης κατά τη διάρκεια του αγώνα της εθνικής Ιταλίας με το Βέλγιο.
Πάντως δεν «νεκρώνουν» όλες οι υπηρεσίες για χάρη του Μπουφόν και των συμπαικτών του: σύμφωνα με το πρακτορείο AGI, ένας καταζητούμενος που είχε ήδη καταδικαστεί σε κάθειρξη 9 ετών για συμμετοχή σε μαφιόζικη οργάνωση συνελήφθη την Παρασκευή από αστυνομικούς, ενώ παρακολουθούσε τον αγώνα παρέα με έναν φίλο του.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Γαλλικό
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!