Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Στον τελικό του Europa League με τριάρες Λίβερπουλ και Σεβίλλη
Λίβερπουλ και Σεβίλλη θα είναι οι δύο ομάδες που θα αναμετρηθούν στον φετινό τελικό του Europa League, καθώς αμφότερες φιλοδώρησαν απόψε με τριάρες τη Βιγιαρεάλ και τη Σαχτάρ αντίστοιχα, στους επαναληπτικούς της ημιτελικής φάσης.

Στο Άνφιλντ, οι “κόκκινοι” μπήκαν από την αρχή δυνατά, έχοντας να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0 του πρώτου αγώνα, και κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 7ο λεπτό με αυτογκόλ του Μπρούνο, ενώ στο 63' ο Στάριτζ έδωσε στη Λίβερπουλ σκορ πρόκρισης, προτού ο Λαλάνα στο 81' δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ιστορικής αγγλικής ομάδας, που έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 71', όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Βίκτορ Ρουίθ της Βιγιαρεάλ.

Στη Σεβίλλη, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν επίσης νωρίς, στο 9ο λεπτό με τον Γκαμεϊρό, όμως η Σαχτάρ ισοφάρισε λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου με τον Εντουάρντο και ξαναμπήκε στο παιχνίδι της πρόκρισης (2-2 το πρώτο ματς). Όμως η Σεβίλλη δεν άφησε τίποτα στην τύχη: ο Γκαμεϊρό ξανά στο 47' και ο Μαριάνο στο 59' σκόραραν, γράφοντας το τελικό 3-1, που στέλνει τη Σεβίλλη για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό του Europa League (τις προηγούμενες δύο χρονιές το κατέκτησε μάλιστα).

Ο τελικός του Europa League θα διεξαχθεί την Τετάρτη 18 Μαΐου στη Βασιλεία της Ελβετίας.
news.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!