Παρασκευή 6 Μαΐου 2016


Η Gillian Bayford και ο σύζυγός της Adrian, δε μπορούσαν να πιστέψουν την καλή τους τύχη όταν κέρδισαν το ιλιγγιώδες ποσό των 148 εκατομμυρίων λιρών, μετά από πολλαπλά τζακπότ στη λοταρία. Αλλά τα δυο τελευταία χρόνια, η Gillian διαπιστώνει διαρκώς πως τα χρήματα δεν εξαγοράζουν, απαραίτητα, την ευτυχία.
Σίγουρα το να είναι κανείς ο υπερτυχερός ενός τυχερού παιχνιδιού, δεν είναι δα και κάτι δυσάρεστο, αλλά η 43χρονη από τη Βρετανία αποκαλύπτει σε μέσο της χώρας της, ότι αφού μοίρασε "τόνους χρημάτων" στην οικογένειά της, πλέον έκοψε κάθε επαφή με τον πατέρα της, τη μητέρα και τον αδελφό της. Επιπλέον, εκείνη και ο σύζυγός της, έχουν πάρει ξεχωριστούς δρόμους.
Αν αναρωτιέστε τι μπορεί να πήγε στραβά, την απάντηση δίνει η ίδια η γυναίκα και αποκαλύπτει πώς οι συγγενείς της έγιναν "άπληστοι" - ανέφερε ότι έδωσε συνολικά 20 εκατομμύρια στους γονείς και τον αδελφό της, αλλά διαρκώς ήθελαν περισσότερα. "Είναι στενάχωρο", δηλώνει η Gillian Bayford στην Sun. "Τα χρήματα υποτίθεται ότι κάνουν τους ανθρώπους ευτυχισμένους", λέει και συνεχίζει "αλλά έκανε τους δικούς μου ανθρώπους άπληστους και απαιτητικούς. Έδωσαν μεγάλα ποσά σε πολυτελή αυτοκίνητα και σπίτια, αλλά ήθελαν ολοένα και περισσότερα".
Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο μόλις 15 μήνες από το νικηφόρο EuroMillions και πλέον ο 45χρονος είναι αρραβωνιασμένος με μια 29χρονη. 
 
 Η 29χρονη με την οποία διατηρεί σχέση ο 45χρονος Adrian 

Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!