Δευτέρα 30 Μαΐου 2016


Μια δυσάρεστη είδηση που αφορά στην υγεία της ηθοποιού Τζούλια Ρόμπερτς δημοσιεύει η εφημερίδα "National ENQUIRER".

Σύμφωνα με το δημοσιεύμα, η 48χρονη ηθοποιός υποφέρει από σπάνια ασθένεια που είναι πιθανό να την αφήσει τυφλή ενώ αισθάνεται πόνους στην πλάτη το κεφάλι και τις αρθρώσεις.

Πηγή του "The ENQUIRER" τονίζει πως όσοι βλέπουν από κοντά τη Τζούλια, δεν πιστεύουν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται:

«Δείχνει πιο μεγάλη απ' ότι στην κάμερα. Η επιδερμίδα της έχει ρυτίδες, το πόδι της χήνας είναι πιο έντονο από ποτέ, το σαγόνι έχει πέσει. Τώρα φοβάται πως θα χάσει και ρόλους στο σινεμά από πιο νέας ηθοποιούς όπως η Τζένιφερ Λόρενς».

Εν το μεταξύ, ο μεγαλύτερος κίνδυνος που υποτίθεται πως αντιμετωπίζει η Ρόμπερτς είναι η τύφλωση, μιας και έτσι κι αλλιώς υποφέρει από πρόβλημα στο ένα της μάτι από την ημέρα που γεννήθηκε ενώ πλέον φοράει γυαλιά όλο πιο συχνά.

«Η μεγαλύτερη φοβία της Τζούλια Ρόμπερτς είναι ότι θα χάσει την όρασή της. Φυσικά, ο χειρότερος εφιάλτης της θα ήταν να μην μπορεί να δει τα παιδιά της. Είναι η καρδιά και η ψυχή της, ολόκληρο το σύμπαν και ο λόγος που ζει» αναφέρει φίλος της ηθοποιού.

Το δημοσίευμα αναφέρει επιπρόσθετα πως η κατάσταση όρασης της Τζούλια Ρόμπερτς είναι τέτοια που της έχει δοθεί οδηγία να μην οδηγεί ενώ η τροχαία του Μαλιμπού στο οποίο κατοικεί την αφήνει να φύγει μόνο και μόνο επειδή είναι η διάσημη ηθοποιός.

Και δεν σταματούν εκεί τα προβλήματα υγείας. Η Ρόμπερς έχει αναπτύξει και ρευματοειδή αρθρίτιδα και είναι πιο κουρασμένη από ποτέ από τους πόνους στο κεφάλι, την πλάτη ενώ και η μηνιγγίτιδα που πέρασε στη δεκαετία του 1980 στα γυρίσματα του Miami Vice έχει κάνει το πρόβλημα της πιο έντονο.

Με όλα αυτά που περνάει, η Ρόμπερτς έχει να αντιμετωπίσει και την κατάθλιψη ενώ πηγή του περιοδικού αναφέρει πως ο σύζυγος της ηθοποιού, ο 47χρονος Danny Moder, και τα τρία τους παιδιά κατοικούν σε σπίτι απέναντι από εκείνο της ηθοποιού επί του παρόντος.

Πάντως, η πρόσφατη εμφάνιση της Ρόμπερτς στις Κάννες δεν μας ανησύχε αφού εμφανίστηκε πιο λαμπερή από ποτέ ενώ το δημοσιεύμα δεν αναφέρει πουθενά το όνομα αυτής της σπάνιας ασθένειας από την οποία υποτίθεται πως υποφέρει.

Πηγή: womenonly.gr
Categories: ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!