Πέμπτη 5 Μαΐου 2016


Ένας από τους πιο δημοφιλείς και ταλαντούχους σταρ των καιρών μας, ο Μάικλ Φασμπέντερ, μετά τον«Μάκβεθ» και την επερχόμενη κινηματογραφική διασκευή του «Assassin's Creed», συνεχίζει να εξερευνά τις «δολοφονικές» του τάσεις με το «Entering Hades».

Η ταινία θα βασίζεται στο αστυνομικό μυθιστόρημα του Τζον Λικ και θα διερευνά την αληθινή ιστορία του Αυστριακού δημοσιογράφου και συγγραφέα Τζακ Αντερβέγκερ, ο οποίος κατηγορήθηκε για τη δολοφονία 11 ιερόδουλων σε διάφορες χώρες.

Ο Αντερβέγκερ καταδικάστηκε για τον πρώτο φόνο το 1974 και αφέθηκε ελεύθερος το 1990. Έγινε δημοσιογράφος και απόλαυσε τα «15 λεπτά» δημοσιότητάς του, αλλά μέσα σε λίγους μήνες άρχισε να σκοτώνει και πάλι.

Το 1994 αυτοκτόνησε μετά την καταδίκη ως κατά συρροή δολοφόνος, ενώ διαγνώστηκε με ναρκισσιστική διαταραχή προσωπικότητας.

Να θυμίσουμε πως ο Τζον Μάλκοβιτς είχε υποδυθεί τον Τζακ Αντερβέγκερ στο θεατρικό «Κολασμένη Κωμωδία» του Μάικλ Στέρμινγκερ, ένα έργο που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2006 στο Λος Άντζελες και ήταν γραμμένο ειδικά για τον Μάλκοβιτς.

Ο συν-σεναριογράφος του «Birdman» Αλεξάντερ Ντινελάρις και ο Μπιλ Γουίλερ ανέλαβαν το σενάριο του «Entering Hades», ενώ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα το όνομα του σκηνοθέτη.

Μέχρι να δούμε την «κατάβαση στον Άδη» του Φασμπέντερ, ο πολυάσχολος ηθοποιός θα επισκέπτεται συχνά-πυκνά τη μεγάλη οθόνη ως μεταλλαγμένος («X-Men:Απόκαλιψ») ή ως ρομαντικός ήρωας («The Light Between Oceans»), ενώ η ατζέντα του περιλαμβάνει την πολυαναμενόμενη μεταφορά του «Χιονάνθρωπου» του Τζο Νέσμπο, αλλά και το σίκουελ του «Prometheus» με τίτλο «Alien: Covenant».

ΠΗΓΗ: cinemag.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!