Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Η πολυαγαπημένη, διάσημη ιστορία της Χάιντι, που γαλούχησε γενιές και γενιές, μεταφέρεται...
στη μεγάλη οθόνη σε μια γλυκιά ταινία για όλη την οικογένεια.

Η μικρή Χάιντι περνά τις πιο χαρούμενες μέρες της ζωής της μαζί με τον εκκεντρικό παππού της, αποκομμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο στη μικρή τους καλύβα ψηλά στο βουνό. Μαζί με τον φίλο της, Πέτερ, φροντίζουν τις κατσίκες του παππού της και απολαμβάνουν την ελευθερία που τους προσφέρει η φύση.

Όμως, η ξέγνοιαστη αυτή εποχή φτάνει στο τέλος της, όταν η θεία της Χάιντι την παίρνει στη Φρανκφούρτη για να ζήσει στο σπίτι μιας πλούσιας οικογένειας. Υπό την ασφυκτική επιτήρηση της αυστηρής νταντάς του σπιτιού,  η Χάιντι γίνεται φίλη με την κόρη της οικογένειας, Κλάρα, μαθαίνοντας ταυτόχρονα να διαβάζει και να γράφει. Σύντομα η λαχτάρα της Χάιντι για το βουνό και τον πολυαγαπημένο της παππού μεγαλώνει.

Η εμπνευσμένη από την ανεξάντλητη φαντασία της Γιοχάνα Σπίρι ιστορία, με πρωταγωνιστές τη νεαρή Ανούκ Στέφεν και τον πολυβραβευμένο, διεθνούς βεληνεκούς σταρ, Μπρούνο Γκανζ είναι ζεστή και συγκινητική, με μια μοναδική άποψη της πιο ανέμελης περιόδου στη ζωή κάθε ανθρώπου – της παιδικής ηλικίας. Γιατί πως αλλιώς μπορεί κανείς να γνωρίσει καλύτερα τη ζωή αν όχι μέσα από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπέτειες μιας εκπληκτικής, ασυνήθιστης ηρωίδας;

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!