Τρίτη 5 Απριλίου 2016


«Γηράσκω δ’ αεί πολλά διδασκόμενος» έλεγαν οι αρχαίοι και όπως φαίνεται είχαν απόλυτο δίκιο, αφού ακόμα και απλές καθημερινές συνήθειες, όπως το λούσιμο των μαλλιών μας, μπορεί να βελτιωθούν εφαρμόζοντας ορισμένες καινούργιες «επαναστατικές» τεχνικές.
Όπως αναφέρει η ηλεκτρονική εφημερίδα Independent, υπάρχει πλέον ένα καινούργιο σύστημα για το λούσιμο των μαλλιών που ανατρέπει όσα γνωρίζαμε – και κάναμε μηχανικά – μέχρι σήμερα στο μπάνιο μας. Πρόκειται για το «αντίστροφο σύστημα λουσίματος» που, όπως αποκαλύπτει το όνομά του, αλλάζει τη σειρά εφαρμογής των προϊόντων στο κεφάλι μας και υπόσχεται θεαματικά αποτελέσματα!
Αν λοιπόν ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που χρησιμοποιούν μαλακτικό και εφαρμόζουν το εν λόγω προϊόν μετά το σαμπουάν, καιρός να ξεχάσετε τις παλιές σας συνήθειες, καθώς η συγκεκριμένη σειρά εφαρμογής – σύμφωνα πάντα με την Independent – αφήνει τα μαλλιά σας θαμπά και εύθραυστα.
Ο λόγος είναι φυσικά η υπερβολική λιπαρότητα που μένει στις τρίχες λόγω του τελευταίου προϊόντος και το γεγονός ότι τα ευεργετικά οφέλη του σαμπουάν ουσιαστικά «ακυρώνονται» από το μαλακτικό.
Αντίθετα, όπως υποστηρίζει το εν λόγω δημοσίευμα, εάν εφαρμόσετε πρώτα το μαλακτικό και μετά το σαμπουάν, τα λιπαρά υπολείμματα θα είναι σαφώς λιγότερα, τα μαλλιά σας θα είναι σωστά ενυδατωμένα και επιπλέον θα επωφεληθείτε στο έπακρο από τη δράση του – συχνά ακριβού – σαμπουάν σας.
Δεν μένει λοιπόν παρά να δοκιμάσετε το νέο σύστημα και να μας πείτε την γνώμη σας…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!