Παρασκευή 22 Απριλίου 2016


Η κλασσική και τρομερά επιδραστική σειρά επιστημονικής φαντασίας, «Στη Ζώνη του Λυκόφωτος», επιστρέφει με έναν ιδιαίτερο, καινούργιο τρόπο.

Η CBS σε συνεργασία με την εταιρία ψηφιακών βίντεο, Interlude, ανακοίνωσαν ότι ετοιμάζουν ένα reboot της σειράς του Ροντ Στέρλινγκ, υπό τη μορφή ενός project που θα παντρεύει την τηλεόραση με τα βιντεοπαιχνίδια.

Παρά το γεγονός ότι η CBS και η Interlude δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα όλες τις λεπτομέρειες ακόμα, το σχήμα αυτής της νέας εκδοχής της σειράς θα έχει να κάνει με την επιλογή, από την πλευρά του θεατή, ενός συγκεκριμένου στυλ περιπέτειας που θα του επιτρέπει να πάρει μέρος στην ιστορία.

Ο Κεν Λεβίν, δημιουργός του δημοφιλούς βιντεοπαιχνιδιού, «Bioshock», θα είναι υπεύθυνος για το σενάριο και τη σκηνοθεσία του πιλοτικού επεισοδίου.

Η Interlude, άλλωστε, είναι περισσότερο γνωστή για τον τρόπο με τον οποίο φτιάχνει ποιοτικά, διαδραστικά βίντεο, τα οποία συνδυάζουν την live-action αφήγηση και την αλληλεπίδραση με τον θεατή.

Η εταιρία μαθεύτηκε πριν δύο χρόνια περίπου, όταν έφτιαξε για το κλασσικό κομμάτι του Μπομπ Ντίλαν, «Like A Rolling Stone», ένα βίντεο που επέτρεπε στους θεατές να πλοηγηθούν σε 16 διαφορετικά κανάλια, το καθένα εκ των οποίων παρουσίαζε διαφορετικούς ηθοποιούς και αστέρες της τηλεόρασης που τραγουδούσαν παράλληλα το κομμάτι.

Η αυθεντική σειρά, «Στη Ζώνη του Λυκόφωτος», παιζόταν από το 1959 μέχρι το 1964 στο CBS, δίνοντας κάποια διαχρονικά επεισόδια που καθόρισαν την ποπ κουλτούρα του εικοστού αιώνα.

Η πρώτη αναβίωση της σειράς ξεκίνησε το 1985 και συνεχίστηκε μέχρι το 1989, και πάλι στο CBS, ενώ μια δεύτερη –λιγότερο επιτυχημένη- αναβίωση έγινε το 2002, στο UPN, αλλά κράτησε για μία μόλις σεζόν.



ΠΗΓΗ: cinemag.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!