Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Χαμόγελο του Παιδιού: Γιορτή για τα παιδιά στη ΔΕΘ από 22-24 Απριλίου
Τα παιδιά γιορτάζουν στη Θεσσαλονίκη και διασκεδάζουν στη γιορτή που διοργανώνει, για δεύτερη χρονιά, «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Από τις 22 έως τις 24 Απριλίου, στο περίπτερο 16 της ΔΕΘ HELEXPO «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώνει την μεγάλη γιορτή για τα παιδιά από τις 10:00-21:00, με ελεύθερη είσοδο.
Παιδότοπος, κλόουν, ξυλοπόδαροι, μάγοι και ταχυδακτυλουργοί, face painting, zumba για μικρούς και μεγάλους, ζαχαροπλαστική με «χαμογελαστά μπισκότα», παράσταση Καραγκιόζη, παραμυθάδες, παιδικές χορωδίες, συναυλίες και πολλές ακόμα εκπλήξεις περιμένουν μικρούς και μεγάλους επισκέπτες. Παράλληλα, θα γίνονται δωρεάν προληπτικές παιδιατρικές και οδοντιατρικές εξετάσεις στο κινητό πολυϊατρείο «Ιπποκράτης», διαδραστικές παρεμβάσεις στο Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης & Τεχνολογίας «Οδυσσέας» για ασφαλή πλοήγηση στον κόσμο της τεχνολογίας, σεμινάρια πρώτων βοηθειών για παιδιά και περιποίησης παιδικού τραύματος και παρουσίαση όλων των δράσεων του οργανισμού.
Στον ίδιο χώρο, «Το Χαμόγελο του Παιδιού», θα συγκεντρώνει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά σε κρίση στην Ελλάδα και για τα παιδιά πρόσφυγες μετανάστες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!