Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

ΤΙΜΕ: Αυτοί είναι οι 100 άνθρωποι με τη μεγαλύτερη επιρροή για το 2016
Τη λίστα τμε τους 100 ανθρώπους που έχουν τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο δημοσίευσε για το 2016 το περιοδικό Time.
Σε 5 κατηγορίες - πρωτοπόροι, "τιτάνες", καλλιτέχνες, ηγέτες και είδωλα (icons) - παρελαύνουν άνθρωποι από όλα τα πεδία της δημόσιας ζωής: ηθοποιοί, τραγουδιστές, καινοτόμοι της τεχνολογίας, θρησκευτικούς ηγέτες, πρόεδροι κρατών και παγκόσμιων οργανισμών, ακόμα και ο Λούις Χάμιλτον της Φόρμουλα 1 στην κατηγορία icons.
Στην κατηγορία Ηγέτες στις τρεις πρώτες θέσεις φιγουράρουν ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, ο Ερντογάν και ο Πούτιν. Η Μέρκελ, ο Ομπάμα και ο Κριστιν Λαγκάρντ είναι στην λίστα, αλλά σε χαμηλότερες θέσεις.
Στην πλήρη λίστα περιλαμβάνονται επίσης  ονόματα όπως ο Πάπας Φραγκίσκος, η Κέιτλιν Τζένερ (ο πατριός της Κίμ Καρντάσιαν που προχώρησε σε αλλαγή φύλλου), η Σαρλίζ Θερόν, η Χίλαρι Κλίντον και η Αντέλ.
Δείτε αναλυτικά τη λίστα ΕΔΩ.
Συνολικά, εξι από τα 100 πρόσωπα που περιλαμβάνονται στη σχετική λίστα, βρέθηκαν στα εξώφυλλα του περιοδικού τον Απρίλιο. Πρόκειται για τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο που φέτος κέρδισε το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου, τη ράπερ Νίκι Μινάζ, τον ιδρυτή του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ και τη γυναίκα του Πρισίνα Τσαν,  τη γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, την ηθοποιό Πριγιάνκα Τσόπρα και τον θεατρικό συγγραφέα Λιν Μανουέλ Μιράντα.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!