Κυριακή 13 Μαρτίου 2016


Η «mag-shot», η φωτογραφία της σύλληψης, δηλαδή του Τζέρεμι Μικς, είχε κάνει τον γύρο του κόσμου τον Ιούνιο του 2014, που η αστυνομία του Σακραμέντο της Καλιφόρνια τον έθεσε υπό κράτηση κατηγορώντας τον για παράνομη οπλοκατοχή.
Τα κορίτσια ανά την υφήλιο δεν χρειάστηκαν πολύ χρόνο για να τον ανακηρύξουν ως τον «πιο σέξι κατάδικο όλων των εποχών», χαρίζοντάς του χιλιάδες likes στην φωτογραφία που είχε αναρτηθεί στον επίσημο λογαριασμό της αστυνομίας στο facebook – μια συνήθη πρακτική στις ΗΠΑ. Το ύφος του, τα εντυπωσιακά γαλάζια μάτια του και τα χαρακτηριστικά του προσώπου του δεν πέρασαν απαρατήρητα ούτε από τον κόσμο της μόδας και λίγες ημέρες μετά ο Μικς υπέγραψε συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων White Cross Management.
Στις 8 Μαρτίου ήρθε η ώρα της αποφυλάκισης για τον Τζέρεμι που πλέον είναι έτοιμος να ξεκινήσει την καριέρα του στο μόντελινγκ. Ο ίδιος πάντως, που πλέον διαθέτει λογαριασμό στο Instagram έγραψε: «Ανυπομονώ για να περάσω χρόνο με την οικογένειά μου στην λίμνη», θέτοντας ως προτεραιότητα την οικογένειά του και όχι… τις θαυμάστριες.
katadikos1 katadikos2


Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!