Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Το τρέιλερ των δυόμισι λεπτών δομείται πάνω στα δυο τρέιλερ που προηγήθηκαν, αλλά στην πραγματικότητα τα τρία τελευταία του δευτερόλεπτα μας ενδιαφέρουν περισσότερο, που παρουσιάζουν τον άνθρωπο-αράχνη να αρπάζει την ασπίδα του Captain America και να χαιρετά τους μαχόμενους Εκδικητές με την ατάκα: «χαίρετε».

Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Σπάιντερμαν στο νέο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, και μας παρουσιάζεται με μια νέα στολή, αρκετά διαφορετική από αυτές που είχαμε συνηθίσει στις προηγούμενες μεταφορές των Σαμ Ράιμι και Μαρκ Γουέμπ.

Ο Πίτερ Πάρκερ εμφανίζεται λοιπόν στο σύμπαν της Marvel μετά το συμβόλαιο που υπεγράφη μεταξύ των Marvel Studios και της Sony, που ακόμα διαθέτει τα κινηματογραφικά δικαιώματα για τον ήρωα.

Ο Τζο κι ο Άντονι Ρουσό σκηνοθετούν τον νέο Captain America (που έδωσαν εξαιρετικά διαπιστευτήρια στην προηγούμενη ταινία του franchise, «Ο Στρατιώτης του Χειμώνα»), από ένα σενάριο των Κρίστοφερ Μάρκους και Στίβεν ΜακΦίλι.

Στην ταινία θα εμφανίζονται οι: Κρις Εβανς, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Σκάρλετ Γιόχανσον, Σεμπάστιαν Σταν, Αντονι Μακί, Εμιλι ΒανΚάμπ, Ντον Τσιντλ, Τζέρεμι Ρένερ, Τσάντουικ Μπόουζμαν, Πολ Μπέτανι, Ελίζαμπεθ Ολσεν, Πολ Ραντ, Φρανκ Γκρίλο, Τομ Χόλαντ, Γουίλιαμ Χαρτ και Ντάνιελ Μπρουλ.




ΠΗΓΗ: cinemag.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!