Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016


Με 55 εκατομμύρια δολάρια θα αποζημιωθεί η αθλητική συντάκτρια που έζησε την απόλυτη φρίκη, όταν ένας άνδρας τη βιντεοσκόπησε γυμνή εν αγνοία της από τρύπα σε δωμάτιο ξενοδοχείου και «ανέβασε» το βίντεο στο Ίντερνετ.

Όπως έχει γράψει το star.gr, ο εφιάλτης της Έριν Άντριους ξεκίνησε το 2008, όταν η 37χρονη σήμερα δημοσιογράφος βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας της, κάνοντας ρεπορτάζ για το ESPN και καλύπτοντας μερικά από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα.

Η κούκλα δημοσιογράφος έπεσε θύμα stalker, του Μάικλ Ντέιβιντ Μπάρετ, που την ακολούθησε σε τουλάχιστον τρία ταξίδια της.

Σε ένα από αυτά, ο Μπάρετ ζήτησε από την ρεσεψιόν του ξενοδοχείου να μείνει στο διπλανό δωμάτιο από την Άντριους και τη βιντεοσκόπησε την ώρα που έκανε ντους, ενώ δημοσίευσε το υλικό στο Ίντερνετ, όταν απέτυχε να το πουλήσει, έναντι αδράς αμοιβής, σε γνωστή ιστοσελίδα.

Ο εφιάλτης της αθλητικογράφου ζωντάνεψε ξανά στις δικαστικές αίθουσες, όπου, με δάκρυα στα μάτια, εξομολογήθηκε πως, όταν είδε το γυμνό βίντεο, έκανε εμετό.

Τραγική φιγούρα στο δικαστήριο η μητέρα της, που όταν άκουγε την κατάθεση της κόρης της δεν άντεξε και έγειρε στον ώμο του συζύγου της για να κλάψει, ενώ ο πατέρας της κατέθεσε ότι «η κόρη του έχει αλλάξει, είναι πλέον τρελαμένη και ανήσυχη».

Η 37χρονη έκανε αγωγή, τόσο εναντίον του Μπάρετ, όσο και κατά του ξενοδοχείου, ζητώντας 75 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση.

Το δικαστήριο επιδίκασε το ποσό των 55 εκατομμυρίων, με τον Μπάρετ, που είχε ήδη καταδικαστεί σε δυόμισι χρόνια φυλάκιση, να δηλώνει ότι δεν έχει να δώσει τα 28 εκατομμύρια που του αναλογούν, ενώ το ξενοδοχείο θα εφεσιβάλει την απόφαση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!