Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Ο Ιγκόρ Τούντορ αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του ΠΑΟΚ! Οι συνθήκες που διαμορφώθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα, οι κακές εμφανίσεις της ομάδας, το γεγονός ότι είχε μία μόνο νίκη στα 11 τελευταία ματς, η διαπίστωση ότι έχει χάσει την επαφή του με τους ποδοσφαιριστές και το γεγονός ότι έχει δημιουργηθεί κακό κλίμα στα αποδυτήρια σε συνάρτηση με τις υποτιμητικές δηλώσεις του για το ρόστερ του ΠΑΟΚ (σε πολλές περιπτώσεις κατά την διάρκεια της περιόδου και όχι μόνο μετά την ήττα στον Πανθρακικό) οδήγησαν τον Ιβάν Σαββίδη και τους συνεργάτες του στην απόφαση της απομάκρυνσης του Ίκγορ τουντορ από την τεχνική ηγεσία .
Το θέμα συζητήθηκε το βράδυ της Τρίτης μετά την άτυπη συνάντηση της Superleague και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ζήτησε να πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Τετάρτης διιοικητικό συμβούλιο για να ληφθούν αποφάσεις .
Στην διάρκεια του συμβουλίου, επιβεβαιώθηκε το αρνητικό κλίμα για τον προπονητή, ειπώθηκε η διαπίστωση πως με αυτές τις συνθήκες ο ΠΑΟΚ δεν θα προλάβει να μπει στα πλέι οφ και σε μία προσπάθεια να μην χαθεί η χρονιά και να δημιουργηθεί ηλεκτροσόκ στους ποδοσφαιριστές αποφασίσητηκε η αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας.

Ο νέος προπονητής του Δικεφάλου, θα είναι ο Βλάνταν Ίβιτς. 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
 Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόλυση του Ίγκορ Τούντορ , λόγω των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων και των υποτιμητικών σχολίων για την ποιότητα της ομάδας.Ο Βλάνταν Ίβιτς θα είναι ο προπονητής της πρώτης ομάδας ως το τέλος της σεζόν.

http://inpaok.com

Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!