Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016


Κίνητρο στους πελάτες του με έναν παράξενο τρόπο θέλησε να δώσει ένα γυμναστής στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης.
Ο personal trainer Adonis Hill αποφάσισε να πάρει περισσότερα από 30 κιλά μέσα σε τρεις μήνες, για να δείξει στους πελάτες του ότι δεν είναι μόνοι, στην προσπάθεια που καταβάλλουν για να αδυνατίσουν.
Τρώγοντας όσο πιο ανθυγιεινά μπορούσε και σταματώντας τη γυμναστική για ένα χρονικό διάστημα, ο Χιλ επιχείρησε να κάνει μία επιστροφή στο παρελθόν, καθώς πριν από έξι χρόνια και ενώ υπέφερε από κατάθλιψη, ο ίδιος έγινε υπέρβαρος και κλείστηκε στον εαυτό του, μέχρι να βρει καταφύγιο στην άθληση.
Ο Χιλ είχε ξεκινήσει αρχικά να τρέχει και, κάνοντας παράλληλα βάρη, έχασε περίπου 45 κιλά σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, αποκτώντας ένα γυμνασμένο σώμα.
Αργότερα, αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη γυμναστική, δίνοντας τις συμβουλές του σε όσους επιθυμούσαν να ακολουθήσουν το παράδειγμά του.
Μάλιστα, ο Χιλ συμμετείχε σε ένα τηλεοπτικό σόου μαζί με μία από τις πελάτισσες του, την Αλίσα Κέιν. Ακολουθώντας το πρόγραμμα γυμναστικής που κατάρτισε ο Χιλ, καθώς και τις συμβουλές διατροφολόγων, οι δυο τους έχασαν σταδιακά από 25 κιλά.
Έχοντας αποκτήσει δημοσιότητα, ο Χιλ επιχειρεί πλέον να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη για τα οφέλη του περπατήματος και της γυμναστικής γενικότερα, θέτοντας ως στόχο να μεταβεί από τη Νέα Υόρκη στην Καλιφόρνια με τα πόδια.
naftemporiki.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!