Σάββατο 5 Μαρτίου 2016


Η άκρα μυστικότητα με την οποία ντύνει όλες τις επικείμενες ανακοινώσεις της η Apple, όταν την ίδια στιγμή οργιάζουν οι εικασίες, οι φήμες αλλά και οι διαρροές για το επόμενο iPhone και iPad, κατορθώνουν να στρέψουν το ενδιαφέρον των απανταχού φίλων της τεχνολογίας στο Infinite Loop.

Τώρα, οι πληροφορίες βετεράνων δημοσιογράφων που καλύπτουν χρόνια την αγορά φέρουν την Apple να καταλήγει στην 21η Μαρτίου ως την ημέρα που θα αποκαλύψει τι αληθεύει και τι όχι.

Ακούγεται ότι η Apple θα διαθέσει ξανά ένα iPhone 4 ιντσών, όταν από το iPhone 6 η εταιρεία έχει προχωρήσει στις 4,7 ίντσες και παράλληλα στις 5,5 ίντσες με το iPhone 6 Plus. To πρώτο iPhone με οθόνη 4 ιντσών ήταν το iPhone 5.

Ως τώρα, οι φήμες αναφέρονταν στο iPhone 5SE, ωστόσο τώρα λέγεται πως το όνομά του θα είναι iPhone SE (Special Edition), αφού δεν υπάρχει λόγος να παραπέμπει η επωνυμία του στο iPhone 5.

Το iPhone SE θα έχει ταχύτερο επεξεργαστή, θα λειτουργεί ως πορτοφόλι Apple Pay και γενικότερα, τα τεχνικά του χαρακτηριστικά θα προτρέπουν τις συγκρίσεις μάλλον με το iPhone 6S, όταν η κύρια διαφορά τους φαίνεται να είναι η διαγώνιος της οθόνης, παρά το τσιπ, ο συνεπεξεργαστής κ.ά. Στην αμερικανική αγορά, η τιμή του λέγεται ότι θα κυμαίνεται μεταξύ 400 και 500 δολαρίων, όταν οι τιμές του 6S ξεκινούν από τα 649 και φτάνουν τα 849 δολάρια.

Στην πρώτη ανακοίνωση της Apple για το 2016 εκτιμάται επίσης ότι θα ανακοινωθεί το ντεμπούτο του επίσης μικρότερου, iPad Pro 9,7'', που πρωτοεμφανίστηκε μόνο σε μέγεθος 12,9 ιντσών, με πενάκι και πληκτρολόγιο.

Τέλος, η Apple φέρεται να μειώνει σημαντικά, περισσότερο από κάθε άλλη φορά λένε, την τιμή διάθεσης του προγενέστερου iPhone 5S, έως και τα 225 δολάρια, μια εκτίμηση ενός γνωστού αναλυτή της πορείας της Apple, Ming-Chi Kuo, την οποία επικαλείται το MacRumors.

Πηγή: in.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!