Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016


Η Apple μπορεί να μην τσιγκουνευτεί καθόλου την επεξεργαστική ισχύ σε ότι έχει να κάνει με τα επερχόμενα iPad Air 3 και iPhone 5se.

Αν και το 4 ιντσών iPhone θα πρόκειται για μια μεσαία για την κατηγορία της συσκευή η Apple πιθανολογείτε ότι θα ενσωματώσει σε αυτή τον Α9 επεξεργαστή που είδαμε στο iPhone 6S ενώ παράλληλα το iPad Air 3 μπορεί να έρθει με τον πανίσχυρο A9X επεξεργαστή που είδαμε στο iPad Pro.

Apple isn’t skimping on processing power when it comes to the iPad Air 3 and iPhone 5se that are expected to be revealed next month.

Οι πηγές του Bloomberg αποκαλύπτουν ότι “η Apple έχει σκοπό να ανακοινώσει ένα αναβαθμισμένο iPad και ένα iPhone με μικρότερη οθόνη με το αξιοσημείωτο να είναι πως και οι δύο αυτές νέες συσκευές θα έχουν τα τελευταία chips της εταιρείας και συγκεκριμένα τα Α9Χ και A9″.

Από ότι έχουμε ακούσει μέχρι σήμερα καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως η Apple θέλει το iPad Air 3 να είναι ένα mini iPad Pro με κάθε δυνατό τρόπο.

Πέρα από τον ίδιο τον επεξεργαστή αναμένουμε το ίδιο σύστημα ηχείων, τον ίδιο Smart Connector και τέλος ίσως και ακόμη υποστήριξη του Apple Pencil.

ΠΗΓΗ: appleworldhellas.com
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!