Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016


Τις λεπτομέρειες ενός άγνωστου περιστατικού από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας την περασμένη Δευτέρα, το οποίο φαίνεται ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση παραίτησης του Αντώνη Καφετζόπουλου φέρνει στο φως της δημοσιότητας η aftodioikisi.gr.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, απόντος του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη, ο πρώην (πλέον) αντιδήμαρχος Αθηναίων παραλίγο να έρθει στα χέρια με τον γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου (από την παράταξη “Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας του Ν. Κακλαμάνη) Νίκο Βαφειάδη.
Αφορμή, η αντίδραση του τελευταίου όταν η Δημοτική Αστυνομία αμέσως μετά την απόσυρση του θέματος “Διαμόρφωση της οδού Φιλοπάππου” κόστους 800.000 ευρώ λόγω έλλειψης μελέτης, άρχισε να μοιράζει κλήσεις στα αυτοκίνητα των δημοτικών συμβούλων που ήταν παρκαρισμένα στην οδό Αθηνάς.
Ακολούθησε ο εξής διάλογος:
-Βαφειάδης: Καταγγέλω ότι ο καουμπόις Καφετζόπουλος έδωσε εντολή να μας γράψουν γιατί τον αναγκάσαμε να αποσύρει το θέμα του Φιλοπάππου
-Καφετζόπουλος: Αι γ@μησ@υ ρε μ@λ@κα!
– Βαφειάδης: Είσαι κομπλεξικός, είσαι συμπλεγματικός. Είσαι αντιδήμαρχος για το χιλιάρικο. Να παραιτηθείς για λόγους ευθιξίας.
-Καφετζόπουλος: Δεν έδωσα εγώ εντολή. Θα σας τις σβήσω εγώ τις κλήσεις
-Βαφειάδης: Δεν δεχόμαστε να μας σβήσεις τις κλήσεις
Τελικώς, την επόμενη ημέρα, Τρίτη ο κ. Καφετζόπουλος τηλεφώνησε στον κ. Βαφειάδη και του ζήτησε “συγνώμη”. Ωστόσο ο κύβος είχε ήδη ριφθεί…
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!