Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016


Χαράς ευαγγέλια για τους φανατικούς αναγνώστες των βιβλίων της J. K. Rowling με πρωταγωνιστή τον Χάρι Πότερ! Εννέα ολόκληρα χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου βιβλίου της σειράς, το 2007, το θεατρικό έργο “Ο Χάρι Πότερ και το Καταραμένο Παιδί” θα κυκλοφορήσει στις 31 Ιουλίου σε μορφή βιβλίου από τον εκδοτικό οίκο Little Brown, μία μέρα μετά την πρεμιέρα του θεατρικού στο Palace Theatre του West End στο Λονδίνο.

Η απόφαση να κυκλοφορήσει το θεατρικό έργο και σε μορφή βιβλίου ελήφθη μετά την τεράστια ζήτηση για κάτι τέτοιο, ειδικά από fans του Χάρι Πότερ που ζουν μακριά από το Λονδίνο και δεν θα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παράσταση. Μάλιστα, το βιβλίο θα κυκλοφορήσει και σε μορφή e-book, που θα είναι διαθέσιμο από την ιστοσελίδα Pottermore.

Η ιστορία του θεατρικού εκτυλίσσεται 19 χρόνια μετά το τελευταίο βιβλίο της σειράς και ακολουθεί την πορεία των βασικών χαρακτήρων, Χάρι, Ρον και Ερμιόνης.

Και βέβαια, οι fans του Χάρι Πότερ περιμένουν με ανυπομονησία τον ερχόμενο Νοέμβριο, όταν και θα βγει στους κινηματογράφους η ταινία Fantastic Beasts and Where to Find Them, που βασίζεται στο “σύμπαν” των βιβλίων της J. K. Rowling, ενώ και το 2017 είναι μία πολύ σημαντική χρονιά, καθώς συμπληρώνονται είκοσι χρόνια από την έκδοση του πρώτου βιβλίου της σειράς, “Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος”, ένα ορόσημο που θα τιμηθεί δεόντως με την κυκλοφορία τεσσάρων νέων εκδόσεων του βιβλίου, μίας για κάθε οίκο του Hogwarts.
news.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!