Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ πήρε 16 μπράβους να τον φυλάνε - Οι γείτονες κάνουν παράπονα [εικόνες]
Ο δισεκατομυριούχος δημιουργός του Facebook δέχθηκε απειλές μέσω internet και προσέλαβε 16 σωματοφύλακες να παρακολουθούν το σπίτι του στην Καλιφόρνια.
O 32χρονος συν-ιδρυτής του πιο δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης τελευταία ζει δραματικές στιγμές. Απειλητικά μηνύματα τόσο για τον ίδιο όσο και για τη σύζυγό του Πρισίλα Τσαν φτάνουν καθημερινά στο προσωπικό email του. Ετσι αποφάσισε να προσλάβει 16 μπράβους οι οποίοι θα φυλάνε με βάρδιες το αξίας 10 εκ δολαρίων σπίτι του στην chic περιοχή Πάλο Αλτο της Καλιφόρνια.

Από ποιους δέχεται απειλές; Κυρίως από χρήστες του Facebook που χώρισαν είτε εξαιτίας της πλατφόρμας, είτε μέσα από την πλατφόρμα.
«Στα περισσότερα διαζύγια σήμερα, το facebook λειτουργεί σαν το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του ανδρόγυνου», είχε δηλώσει πρόσφατα η Αμερικανίδα δικηγόρος Εμα Πάτελ, ειδική στο Οικογενειακό Δίκαιο.

Τέλος πάντων ο Ζούκερμπεργκ, του οποίου αυτή τη στιγμή η περιουσία ανέρχεται στα 47,1 δις και είναι ο πλουσιότερος κάτω των 40 ετών Αμερικανός -4 φορές πλουσιότερος από τον δεύτερο στη λίστα- δεν είναι και τόσο ξέγνοιαστος. Μόνο για τα συστήματα ασφαλείας στο σπίτι του στο Πάλο Αλτο ξόδεψε περί τα 30 εκατομμύρια δολάρια. Και τώρα είναι αναγκασμένος να έχει και μπράβους.

Οι γείτονες διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την παρουσία των σωματοφυλάκων, καθώς όπως είπαν στην αντυνομία της περιοχής «παρκάρουν μόνιμα και παράνομα δύο SUV αυτοκίνητα όπου βρουν». Ο υπέθυνος Τύπου του νεαρού δισεκατομμυριούχου απάντησε επισήμως «Τα αυτοκίνητα δεν είναι παράνομα παρκαρισμένα». 

iefimerida.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!