Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Το Star Wars έχει σπάσει τα κοντέρ εισπράξεων στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα... Κριτικοί και κοινό έχουν ενθουσιαστεί με το νέο κεφάλαιο του Star Wars αλλά υπάρχει ένας άνθρωπος που φαίνεται να μην είναι τόσο ενθουσιασμένος.

Ο George Lucas, είναι o άνθρωπος που γέννησε την αυτοκρατορία των Star Wars. Μια από τις πιο επιτυχημένες τριλογίες στην ιστορία του κινηματογράφου. Οι ταινίες άφησαν εποχή και έχουν τους πιο σκληροπυρηνικούς οπαδούς.

Και όμως ενώ οι οπαδοί των Star Wars είναι ξετρελαμένοι με την νέα ταινία, ο George Lucas δεν έχει την ίδια γνώμη. Ο Lucas που τα «έσπασε» με την Disney, είπε πως αυτό που έκαναν ήταν μια ρετρό ταινία, μια ταινία νοσταλγίας για τα πρώτα Star Wars. Και πως ενώ αυτός είχε άλλες ιδέες για τα σενάρια της ταινίας, η εταιρεία δεν ενδιαφερόταν για την γνώμη του.

Ο Lucas έδωσε συνέντευξη στο CBS τις προηγούμενες μέρες, εξήγησε οτι «για μένα το να πουλήσω την εταιρεία μου στην Disney και να μην έχω κανένα λόγο και καμία επιρροή στο πως θα γίνει το επόμενο φιλμ, ήταν σαν ενα πολύ επίπονο διαζύγιο».

«Θεωρώ οτι δεν θα άκουγαν αυτά που ήθελα εγώ, αλλά και να τα άκουγαν, είχα εντελώς διαφορετικό όραμα για την ταινία, δεν θα τα ακολουθούσαν αυτά που θα πρότεινα, αυτό που είδα ήταν μια ταινία νοσταλγική καμία σχέση με αυτό που εγώ οραματιζόμουν» κατέληξε.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!