Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016


Στον αδικοχαμένο γιο του -που βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του, πριν από περίπου τρία χρόνια- αναφέρθηκε συγκινημένος ο Σιλβέστερ Σταλόνε.

Ο «σκληρός» του κινηματογράφου βραβεύτηκε, το βράδυ της Κυριακής, με Χρυσή Σφαίρα Β’ Αντρικού Ρόλου για την ταινία «Creed», όπου υποδύεται έναν ηλικιωμένο Ρόκυ που προπονεί τον γιο του, Απόλο Κριντ.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο, ο Σταλόνε το αφιέρωσε στην οικογένειά του, ενώ, κατά τη συνέντευξη Τύπου των βραβευθέντων, «λύγισε» όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε αν το «Creed» μιλά για τη σχέση που είχε ο ίδιος με το γιο, Σέιτζ.


«Αυτή είναι βαριά ερώτηση!», είπε συγκινημένος ο ηθοποιός και συνέχισε: «για να είμαι ειλικρινής, όταν μπορείς να βγάζεις προς τα έξω συναισθήματα που νιώθεις και στην πραγματικότητα, σε βοηθάει πολύ. Κυρίως, όμως, ήθελα να τιμήσω τη μνήμη του γιου μου και νομίζω ότι τα καταφέραμε!».

Θυμίζουμε πως ο Σέιτζ Σταλόνε που βρέθηκε νεκρός τον Ιούλιο του 2012, στο διαμέρισμά του, στο Λος Άντζελες, σε ηλικία μόλις 36 ετών. Άδεια κουτιά συνταγογραφημένων φαρμάκων που εντοπίστηκαν στην κρεβατοκάμαρά του, πυροδότησαν φήμες για αυτοκτονία ή θάνατο από υπερβολική χρήστη ναρκωτικών, ωστόσο, όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής, «έφυγε» από καρδιακή προσβολή.

Δείτε το βίντεο στο star.gr
Categories: ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!