Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016


Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν σήμερα στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου με σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά και βόρεια.
Ειδικότερα, στην Αττική θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 15 βαθμούς κελσίου.
Αναλυτική πρόγνωση:
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. .
Ανεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 06 έως 15 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και στα βόρεια σποραδικές καταιγίδες. Λίγα χιονιά στα ορεινά της Ηπείρου. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα.
Ανεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στο Ιόνιο τοπικά 6 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 11 έως 18 βαθμούς κελσίου. Στην Ηπειρο κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών κυρίως στις νοτιότερες περιοχές. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα.
Ανεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 08 έως 19 βαθμούς κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών κυρίως στις Κυκλάδες. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα.
Ανεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 15 έως 21 βαθμούς κελσίου .
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα.
Ανεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 5 με 6 και τοπικά στα νότια 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 15 έως 22 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μεγίστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Πρόγνωση για αύριο Πέμπτη 14-01-2016
Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο με πιθανότητα ασθενών βροχών τις πρώτες πρωινές ώρες στα βορειοανατολικά. Από τη νύχτα βαθμιαία αύξηση των νεφώσεων στα δυτικά.
Ανεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ που σταδιακά θα εξασθενήσουν και τη νύχτα και από τα δυτικά σταδιακά θα στραφούν σε νοτίους νοτιοδυτικούς.
Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!