Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Samsung-project-valley
H Samsung κατέθεσε πατέντα για έναν μηχανισμό αναδίπλωσης smartphone, ενώ παράλληλα αποκάλυψε το Project Valley για επέκταση της οθόνης ενός phablet. 
Και οι δυο προτάσεις της Samsung κεντρίζουν το ενδιαφέρον των φίλων της υψηλής τεχνολογίας, καθώς με το Project Valley, η κορεάτικη εταιρεία δείχνει πως έχει βρει τον τρόπο να προσφέρει μεγαλύτερη επιφάνεια για την οθόνη, χωρίς να γίνεται απαγορευτικά μεγάλο το μέγεθος ολόκληρου του smartphone.
H σχετική φημολογία που έχει προκύψει για το Project Valley, ή Project V της Samsung στο Διαδίκτυο κάνει λόγο για ενδεχόμενη επίσημη παρουσίασή του εντός του ερχόμενου Ιανουαρίου.
Άλλες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Project Valley της Samsung μιλούν για μνήμη RAM 3GB, με δυνατότητα επέκτασης όχι μόνο της οθόνης, αλλά και του εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου με τη χρήση καρτών microSD. Στη θέση του επεξεργαστή θα είναι ένας Qualcomm Snapdragon 620 ή 820.
Samsung-flexible-display
Εκτός από το Project Valley, η Samsung έχει καταθέσει μία αίτηση ευρεσιτεχνίας για ένα σύστημα αναδίπλωσης του πλαισίου ενός smartphone, το οποίο δείχνει να μην προορίζεται για ένα clamshell, αλλά για μία συσκευή παρόμοια με το Project Valley.
Η διάταξη της Samsung περιλαμβάνει ένα σταθερό σημείο πάνω στο οποίο εδράζουν δύο οθόνες AMOLED, προκειμένου να μεγαλώνει κατά πολύ η οθόνη προβολής των μενού ενός smartphone.
Όλα δείχνουν ότι η Samsung ετοιμάζει κάτι εντυπωσιακό για το όχι και τόσο μακρινό μέλλον…
pestaola.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!